Majestatea Sa, aleasă din nou președinte al Crucii Roșii Române

În zilele de vineri și sâmbătă, 14 și 15 iunie 2019, Societatea Națională de Cruce Roșie din România s-a reunit în ședința Comitetului de Direcție, iar apoi în Adunarea Generală a organizației.

Majestatea Sa Margareta a fost realeasă, pentru patru ani, președinta Crucii Roșii Române. Custodele Coroanei Române a primit 82 de voturi favorabile din totalul de 82 de votanți.

În aceeași adunare, au fost votați vicepreședinții, membrii Comitetului de Direcție și membri ai Consiliului Național.

La ședința de alegere pentru următorii patru ani a conducerii societății a asistat Alteța Sa Regală Principele Radu.

Vineri, 14 iunie 2019, întrunirea Comitetului de Direcție

Sâmbătă, 15 iunie 2019, Adunarea Generală a Crucii Roșii

Votul Adunării Generale, pentru următorii patru ani

Fotografii de Daniel Angelescu

2 comentarii

  1. Liliana Sora

    Atunci când pentru tine ” înțelepciunea constă în a-i înțelege pe ceilalți…” iar iubirea te ” sensibilizează de la expresivitate, până la gânduri ” faci tot ce este posibil, faci tot ceea ce trebuie , cu pasiune, dăruire şi dragoste de oameni , pentru a ajuta într-o cauză în care crezi şi pe care o consideri importantă.
    „Umanitatea începe în noi odată cu dezinteresul” spunea Mihai Eminescu.
    Toată admiraţia şi preţuirea pentru MS Margareta, Custodele Coroanei, un simbol al umanităţii , un OM în care Dumnezeu a pus multă blândeţe şi căldură, generozitate şi nobleţe, înţelegere şi omenie…!

  2. Diana Lucia Zotescu

    Felicitari, Majestatea Voastra ! Ar fi de asteptat ca, respectand importanta pentru dezvoltarea Miscarii de Cruce Rosie a activitatii asidue a Augustelor inaintase ale Majestatii Sale Margareta – Reginele Elisabeta, Maria si Elena – pozitia de Presedinta a SNCRR sa fie mereu atribuita Majestatii Sale, a carei contributie actuala la tot ce tine de activitatea interna si externa a Crucii Rosii din Romania este de cea mai aleasa factura.

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 26139474
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate