Majestatea Sa a trimis o scrisoare Președintelui Republicii Libaneze

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei a trimis o scrisoare Excelenței Sale domnului Michel Aoun, Președintele Republicii Libaneze.

În numele Casei Regale a României, Custodele Coroanei a exprimat profunda părere de rău și tristețea pentru teribila explozie de la Beirut, care a luat viața și a produs răni grave atât de multor oameni, aducând țării o imensă distrugere.

Majestatea Sa a trimis, împreună cu Principele Consort, profunda lor compasiune, în aceste momente tragice pentru poporul libanez.

 

Sa Majesté Margareta de Roumanie a adressé une lettre à Son Excellence M. Michel Aoun, Président de la République libanaise.

Au nom de la Maison Royale de Roumanie, Sa Majesté a exprimé ses profonds regrets et sa tristesse face à la terrible explosion de Beyrouth, qui a coûté la vie et blessé tant de personnes, causant d’immenses ravages dans le pays.

Sa Majesté a envoyé, avec le Prince Consort, sa profonde compassion dans ces moments tragiques pour le peuple libanais.

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    La randul nostru si noi, romanii, am urmarit consternati si tristi la uriasa deflagratie care a schimbat nu doar fata capitalei libaneze, ci a curmat viata a peste 150 de cetateni ai acestei greu incercate tari, care se lupta deja sa se refaca dupa indelungul razboi care o aruncase in haos. Miile de raniti ai acestei explozii completeaza tabloul dezastrului, precum si ruinele care au umplut aproape jumatate din oras.

    La toate acestea, ne alaturam mesajului de compasiune exprimat de Majestatea Sa si de Principele Consort presedintelui si poporului libanez si am dori sa stim in ce fel noi, cetatenii Romaniei, putem ajuta la sporirea sprijinului de refacere pe care, nu ma indoiesc, Guvernul Romaniei il va oferi Libanului.

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 40857619
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate