Majestatea Sa a prezidat Comitetul de Direcție al Crucii Roșii Române

Joi, 5 septembrie 2019, în Capitală a avut loc prima reuniune din această toamnă a Comitetului de Direcție al Societății Naționale de Cruce Roșie din România. Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a prezidat întâlnirea.

La reuniune au luat parte membrii Comitetului de Direcție, vicepreședinți ai societății și președinții unora dintre filialele organizației.

A fost trecut în revistă programul societății naționale până la sfârșitul anului 2019 și perspectivele anului 2020.

Fondată în anul 1876, Societatea Națională de Cruce Roșie din România a beneficiat de-a lungul anilor de patronajul Reginelor Elisabeta, Maria și Elena. Reginele, ca și organizația, au fost puternic implicate în Războiul de Independență și în cele două Războaie Mondiale, scriind o pagină importantă, de eroism, umanitate, patriotism și rezistență, în cele mai dificile momente ale istoriei moderne.

În zilele noastre, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, continuă tradiția de aproape un secol și jumătate, fiind aleasă pentru a doua oară președintele Societății Naționale de Cruce Roșie.

1 comentariu

  1. Mariana Sima

    De câte ori văd chipul bun și frumos al Reginei mele văd Regatul României cu românii lui frumoși și buni, așa cum i-a plămădit Dumnezeu, așa cum îi întâlnesc oriunde aș merge prin țară.

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 27482186
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate