Comitetul de Direcție al Crucii Roșii, decembrie 2019

Miercuri, 18 decembrie 2019, a avut loc ultima întrunire a Comitetului de Direcție al Societății Naționale de Cruce Roșie din România pe anul 2019. Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a prezidat întâlnirea.

La reuniune au luat parte membrii Comitetului de Direcție, vicepreședinți ai societății și președinții unora dintre filialele organizației.

Fondată în anul 1876, Societatea Națională de Cruce Roșie din România a beneficiat de-a lungul anilor de patronajul Reginelor Elisabeta, Maria și Elena. Reginele, ca și organizația, au fost puternic implicate în Războiul de Independență și în cele două Războaie Mondiale, scriind o pagină importantă, de eroism, umanitate, patriotism și rezistență, în cele mai dificile momente ale istoriei moderne.

În zilele noastre, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, continuă tradiția de aproape un secol și jumătate, fiind aleasă pentru a doua oară președintele Societății Naționale de Cruce Roșie.

©Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Mult succes Majestatii Sale Margareta si Societatii Romane de Cruce Rosie in realizarea tuturor proiectelor SCR in anul 2020.

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 45725148
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate