Jurnalul online “România regală” a atins 5,000,000 de vizitatori unici

Site-ul Internet pe care vă aflați, un jurnal online al Casei Majestății Sale Regelui, numit “Familia Regală a României”, a atins ieri, 26 noiembrie 2014, cifra extraordinară de cinci milioane de vizitatori unici (aceeași persoană, care accesează site-ul de la același IP, nu este înregistrată decât o dată).

Site-ul a fost creat și restructurat, de-a lungul timpului, de Gabi Dumitru și de compania Anagrama. El a fost pus online în ziua de 21 februarie 2007 și a funcționat primii șase ani sub denumirea “România Altfel”, un blog al Alteței Sale Regale Principele Radu.

Actualmente, site-ul este redactat și adus la zi de Traian Sârcă, ofițer de Presă și cancelar al Secretariatului Regal. Aduc contribuții periodice la site Ioan Luca Vlad și Sandra Gătejeanu. Fotograful site-ului este Daniel Angelescu.

Postările zilnice reflectă cele peste 750 de angajamente publice anuale pe care le are Familia Regală în București, în comunitățile locale din România și Republica Moldova, precum și în circa 12 țări străine pe an. Această performanță este posibilă datorită angajaților Casei Majestății Sale Regelui, care sunt tineri și destul de puțin numeroși. Ei ocupă posturi în Departamentele Administrație, Secretariat Regal, Ospitalitate, Protocol, Furnizori Regali, Patronaje și Nume Regale, precum și în Cancelaria Ordinelor și Decorațiilor Regale.

Felicităm pe toți cititorii fideli ai acestor pagini! Performanța sărbătorită astăzi le aparține!

14 comentarii

 1. cornelia says:

  Va multumesc pentru tot ceea ce faceti! Traiasca Regele!

 2. Prin Alteta Voastra petalele de crini s-au redeschis in inimile istovite ale romanilor patrioti! says:

  Din 2007 am colaborat cu entuziasm,cu multa placere,speranta si respect desavarsit pentru MS Regele Mihai si Casa Regala a Romaniei.Fie ca visul romanilor sa se indeplineasca in 2015 si MS Regele Mihai sa fie asezat pe Tronul Regal a Romaniei!

 3. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE says:

  ALESE FELICITARI SI ADMIRATIE INITIATORILOR SI REALIZATORILOR
  JURNALULUI !
  UREZ LA MULTI ANI JURNALULUI SI CAT MAI MULTI CITITORI !
  TRAIASCA FAMILIA REGALA !

 4. Cristian says:

  Mumai Bucurii si Frumoase Realizari vedem pe acest site. TRAIASCA REGELE !!!

 5. TINC DUMITRU says:

  Apriecem tot efortul Casei Regale ,de-a arata dragostea,pe care o poarta poporului ROMAN, prin toate manifestarile publice si site-urilor de socializare,avand demnitate,corectitudine,credinta si iubire de semeni,fiind un bun exemplu de urmat pentru noi toti ROMANII. Va felicitam pt. modestia de care dati dovada si impreuna cu TARA ROMANEASCA zicem TRAIASCA REGELE.!!!

 6. TINC DUMITRU says:

  IUBITI-VA REGELE ,VOI CARE IL IUBITI PE D-ZEU ,PENTRU CA D-ZEU ,LA UNS CA REGE,SA VA CONDUCA SPRE PROPASIREA NEAMULUI ROMANESC

 7. Cristina-Adriana Popescu says:

  Felicitari! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 8. nicoleta spiridon says:

  Respect si admiratie! Traiasca Regele!

 9. Comentarii pe Facebook says:

  Cristinna Dumitrescu Respect!
  #
  Marcel Carcei Respect si stima !!!
  #
  Dandy Walker Am fost, sint si voi ramine regalist, tot Respectul pentru Majestatea sa !
  #
  Liliana Sora Numărul mare de vizitatori este firesc , și este un semn de încredere și respect, de admirație și prețuire, de apreciere și, în egală măsură , interes pentru locul, rolul și importanța Familiei și Casei Regale în societate și în lume, pentru tot ceea ce este și ceea ce face pentru om , pentru țară. Felicitări și numai împliniri , iar Dumnezeu să vă ocrotească și să vă binecuvânteze mereu. Trăiască Regele !
  #
  Cristian Iordache Traiasca Regele !!!

 10. vladut mihaela says:

  Felicitari pt. acest site si sunt convinsa ca numarul celor care il acceseaza va creste pe zi ce trece . Traiasca Regele Mihai !

 11. Cristian. E. says:

  Traiasca Monarhia!!!

 12. Marcel Ghilinta says:

  TRAIASCA INTRU MULTI ANI MAJESTATEA SA REGELE MIHAI AL ROMANIEI!
  TRAIASCA MONARHIA IN VECI IN ROMANIA, AMIN!
  DUMNEZEU A FACUT ROMANIA REGAT!
  COMUNISTII( ATEI SI PARTIZANI AI DIAVOLULUI) AU ADUS PE TANCURI SOVIETICE, REPUBLICA!

 13. MAJESTATE ACUM,MAI MULT CA ORICAND ROMANIA ARE NEVOIE DE SCEPTRUL MAJESTATII VOASTRE. CAND VOR INTELEGE PUTERILE OCCIDENTALE ACEST LUCRU ? tARA ESTE IN DERUTA SI DECLIN. ROMANII IN MAJORITATE REFUZA SA RECUNOASCA MENIREA LOR-MUNCA.AU FOST INVATATI DE COMUNISTI LA HOTIE SI CERSETORIE IAR PARTIDUL STAT P.S.D A ADUS ACEASTA METEAHNA LA RANG DE POLITICA DE STAT.TREBUIE SA REVENIM IN MATCA NOASTRA INTERBELICA.

 14. fam Capota din Arizona says:

  La Multi Ani majestatii sale REGELE MIHAI al ROMANIEI si DOMNUL sa va binecuvinteze cu mintuirea sufletului fara de care nu vom putea ajunge in CER. Sinteti si a-ti fost mindria tarii .

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50899512
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate