Întâlnire regală româno-iordaniană la Palatul Parlamentului

Alteța Sa Regală Principesa Maria și Alteța Sa Regală Principesa Rym Ali a Iordaniei, venită în România în numele Alteței Sale Regale Principesa Muna al Hussein a Regatului Hașemit al Iordaniei, au luat parte la Palatul Parlamentului în calitate de invitați speciali la Întâlnirea Comună a medicilor-șefi, asistenților-șefi și dentiștilor-șefi din statele membre ale Uniunii Europene.

În perioada 21-22 martie 2019, Ministerul Sănătății și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România organizează această întâlnire internațională sub egida Președinției României la Consiliul Uniunii Europene și cu sprijinul Biroului OMS-EURO.

Evenimenul a fost prezidat de către ministrul român al Sănătății, dr. Sorina Pintea. La întâlnire participă 100 de delegați din statele membre ale Uniunii Europene și din Statele Spațiului Economic European (Norvegia, Islanda și Liechtenstein).

Siguranța pacientului, valorificarea inovației și digitalizării pentru eficientizarea sistemelor de sănătate, precum și necesitatea intensificării cooperării între profesioniștii din Sănătate sunt temele dezbătute la București de către medicii, asistenții și dentiștii-șefi din statele membre ale Uniunii Europene.

Fotografii de Daniel Angelescu

 

1 comentariu

  1. […] Întâlnire regală româno-iordaniană la Palatul Parlamentului […]

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51797604
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate