Început de aprilie, la Săvârșin

Parcul Regal Săvârșin la începutul lunii aprilie 2020.

3 comentarii

 1. Primävarä si florii frumoase intergii casei regale a Romäniei……

  Unde este A. S. R. Principesa Maria a Romäniei? nu o mai vedem aicea pe Homepage….
  Ii dorim multä sänätate si fericire

  NIHIL SINE DEO

 2. Diana Lucia Zotescu

  Domeniul Regal Savarsin arata ca in poveste. Imi apare in fata ochilor ca un adevarat paradis. Ma bucur nespus ca Regina noastra insufleteste, prin prezenta Sa, acest spatiu mirific. Fie ca Domnul sa ne ajute pe toti a ne intoarce curand teferi la activitatile de mai inainte, si ca viata sa-si regaseasca cursul sau firesc.

  Multa sanatate Majestatii Sale, Altetei Sale Regale si intregii Familii Regale, precum si tuturor semeniloir nostri din tara si din afara, si tuturor oamenilor din orice tara sau continent ar fi ei. Dumnezeu sa ne pazeasca si sa ne apere !

 3. Liliana Sora

  “În viață trebuie să priveşti partea frumoasă a lucrurilor. Nu este greu, mai ales că în toate există ceva frumos. Dacă vom şti să privim natura, vom vedea frumusețe şi bogăție. Dacă vom şti să-l privim pe om în adâncul lui vom vedea bunătate şi dragoste. Privind astfel viața şi oamenii devenim noi înşine mai frumoşi, mai bogați, mai buni !”
  Toată admiraţia şi preţuirea pentru MS Margareta, Custodele Coroanei, pentru Familia Regală a României , pentru care bucuria, fericirea, împlinirea ” este compatibilă doar cu Dreptatea, Binele, Frumosul ! ”
  “Fericirea nu trebuie căutată în ceea ce pare extraordinar, rar, ieşit din comun, ci în lucrurile simple şi accesibile care ne înconjoară în viaţa de fiecare zi.”
  Multă, multă sănătate şi numai bine în acel minunat colţ de rai, în care “natura nu a trădat niciodată inima celui care a iubit-o.”

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28691258
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate