În zile grele, suntem cu toții împreună

Duminică, 5 aprilie 2020, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei vorbește românilor despre felul admirabil în care concetățeni ai noștri dovedesc generozitate, omenie, spirit civic și compasiune, într-un moment dificil din viața națiunii noastre, atinsă de Covid-19.

 

3 comentarii

 1. Diana Lucia Zotescu

  Majestatea Voastra,

  Va multumim pentru cuvintele de imbarbatare si compasiune adresate natiunii romane in general. Noi, cei trecuti de 75 de ani, ne simtim direct vizati de mesajul Majestatii Voastre. La randul meu, mi-as dori sa-i pot ajuta mai mult pe semenii mei decat o fac in prezent. Asa putea, de exemplu, sa preiau, de la domiciliul meu, o parte din telefoactelor nele trimise pentru solicitare de suport moral adresate Telefonului Varstnicului, dar nu stiu cum as putea, tehnic vorbind, sa fac acest lucru.

  Aflam aproape zilnic de contributia substantiala a Crucii Rosii la efortul comun de micsorare a efectelor ucigase ale temutului virus, contributie pe care o dirijati cu atata eficienta si daruire, si pentru care Va suntem profund recunoscatori.

  As dori sa Va incredintez, Majestatea Voastra, de gandul constatnt de dragoste, recunostinta si profunda credinta, loialitate si grija pentru sanatatea si statrea de bine pe care le nutresc pentru Majestatea Voastra si intreaga Familie Regala.

  NIHIL SINE DEO !

 2. Liliana Sora

  ”Oricine vorbeşte sufletelor are răspundere de suflete” spunea Nicolae Iorga
  Stimă şi consideraţie pentru MS Margareta, Custodele Coroanei, şi pentru întreaga Familie Regală , întotdeauna cuprinsă de compasiune, altruism , nobleţe şi un sporit simţământ de grijă faţă de oameni . Recunoştinţă şi respect pentru toţi cei care ” îndeplinirea datoriei, în momente critice, este un merit deosebit. ”

  Dumnezeu să fie cu noi !

 3. Dr.Dorina Nowak

  Recunostinta noastra adânca pentru acest nou mesaj prin “viu grai”, si înca pe fundalul minunatei usi istorice provenite de la Villa Sparta…O încurajare în plus, de dincolo de hotarele lumii noastre atât de încercata în aceste vremuri stranii.

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28690003
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate