John Wesley Walker, In Memoriam

Majestatea Sa Custodele Coroanei și întreaga Familie Regală anunță cu tristețe vestea trecerii la Domnul a soțului Alteței Sale Regale Principesa Irina a României, domnul John Wesley Walker, în urma unei grele, dar scurte suferințe. HISTOIRES ROYALES

John Walker s-a născut la 30 decembrie 1945, la ferma părinților săi din Ținutul Douglas, Statul Missouri. El a făcut parte din Corpul Pușcașilor Marini ai Statelor Unite (US Marine Corps), servind cu bravură în timpul Războiului din Vietnam. Apoi a lucrat în domeniul ordinii publice, cel mai recent (1998-2003) ca șerif adjunct în comitatul Coos din Oregon.

Principesa Irina și John Wesley Walker s-au căsătorit în anul 2007, stabilindu-se împreună la o fermă din Statul Oregon.

Funeraliile domnului John Wesley Walker vor avea loc în Statul Oregon, SUA, în prezența celor mai apropiate rude și a prietenilor.

Dumnezeul să-l odihnească în pace!

4 comentarii

 1. Diana Lucia Zotescu says:

  Sincere condoleante Altetei Sale Regale Principesei Irina cu tristul prilej al trecerii in vesnicie a sotului Sau, domnul John Wesley Walker. Alteta Sa trebuie sa fie sigura ca romanii o invaluie cu compasiune si cu aceeasi dragoste pe care o avem fata de intreaga Familie Regala.

  Dumnezeu sa ii vegheze somnul vesnic!

 2. Netty says:

  My deepest condolences. Is his date of death known?

 3. @Netty: says:

  The same day with the current post: 23 January 2024, at a very early hour.

  The Royal Secretariat

 4. Janine Schvartz says:

  Toutes mes condoléances à la famille royale de Roumanie

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 49635672
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate