Imagini de la Garden Party, 10 mai 2013

Mai bine de patru mii de oameni au onorat Familia Regală cu prezența lor la Garden Party, eveniment găzduit de Palatul Elisabeta vineri, 10 mai 2013. Ei au fost aleși pentru a primi invitații pe criteriul meritului (persoane, instituții și organizații care au făcut lucruri notabile în anul trecut), pe criteriu geografic (fiecare județ, oraș important și chiar așezări urbane și rurale de mai mică dimensiune), precum și pe criteriu de categorie profesională.

An de an, oamenii consideră sărbătoarea de 10 Mai din ce în ce mai legitimă, mai cuprinzătoare, mai reprezentativă pentru ei, pentru identitatea lor, mai ales pentru sufletul lor. Soarele lunii mai, căldura din inimile lor și deschiderea spre celălalt și spre lume din mintea lor, au ajutat pe cei prezenți să înțeleagă mai bine de ce anume 10 Mai este, de drept, ziua noastră națională.

Spiritul temerar și fondator al Regelui Carol I a plutit binefăcător deasupra noastră, a tuturor, în această zi frumoasă, plină de culoare, de bună credință, de iubire și de înțelegere.

Vă invit să priviți fotografiile realizate de Daniel Angelescu. Ele vorbesc de la sine, mai bine decât orice cuvinte.

 

9 comentarii

 1. mihaela vladut says:

  O frumoasa seara in mijlocul poporului roman ! Sa ne traiti Altetele Voastre Regale intru multi ani !

 2. Un foarte frumos mesaj, pentru casa regalä cänd am väzut poza cu inima pe cer. Vä doresc multä sänätate din toatä inima intregii case regale romäne si mai ales acum M.S. Regina Ana a Romäniei.

  Nihil Sine deo

 3. Două ore de mare distincție, frumusețe, destindere sufletească și mentală! Felicitări Casei Regale!

 4. Dranca Oltea Corina says:

  Multumesc pentru starea de drag si de normalitate transmisa de aceste fotografii. Felicitari si admiratie pentru organizatori. Sanatate MS Reginei Ana. Penrtu totdeauna reverenta in fata monarhiei romanesti.

 5. Mari Popa says:

  La mulţi ani, Maiestatea Voastră! La mulţi ani Casei Regale a României! Trăiască Regele Mihai al României!

 6. Roxana Gabriela Mateescu says:

  Imagini minunate; un eveniment stralucitor! PRINCIPESA MOSTENITOARE MARGARETA este radianta! Avem o frumoasa FAMILIE REGALA ! SA NE TRAITI ! MA BUCURA VESTEA INSANATOSIRII INDRAGITEI NOASTRE REGINE ANA !!!!

 7. Cu bucurie am participat la sărbătorirea zile de 10 mai alături de familia regală din Romnia, o sarbatoare care ar trebui să fie Ziua Națională a României.
  Gândurile noastre se îndreaptă către starea de sănătate a Reginei Ana, Dumnezeu să-i dea multă sănătate și să o aibă în grijă.

 8. Cerasela Platz says:

  Patru mii de invitati, avem atatea valori ! Frumos, incurajator !

 9. Laura Moga says:

  Cu totii, in acea zi, ne-am simtit regali in recuperarea demnitatii de a fi ROMANI.
  La multi si impreuna lucratori ani!

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 37534467
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate