Grădina Ascunsă

Grădina Ascunsă este un proiect inițiat de profesorul universitar dr. Florin Stănică, prorectorul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, și de ASR Principele Radu.

Grădina a fost proiectată și realizată în anii 2015-2018. Ea se află în partea de nord-vest a parcului de la Săvârșin și respectă întocmai principiile creatorului parcului, arhitectul Heinrich Nebbien, care a schițat și realizat lucrarea între anii 1816 și 1822.

Video-ul a fost realizat sâmbătă, 20 iunie 2020, aproape de apusul soarelui.

Lucrarea muzicală se numește Elegie și a fost compusă de Regele Mihai I în anul 1941. La pian, maestrul Dan Grigore.

4 comentarii

 1. Viorica V. Mwais

  Emotionanta prezentare.

 2. Pingback: Imagini inedite. Grădina Ascunsă din Parcul Regal de la Săvârșin | Actualitati-Arad

 3. Liliana Sora

  ”Inima care simte frumuseţea, o transmite. Mintea care gândeşte binele, îl înmulţeşte .” Stimă, consideraţie şi respect pentru Familia Regală a României , pentru ceea ce este, ceea ce face şi ceea ce transmite mereu cu toată căldura, sinceritatea şi sensibilitatea care este „ cel mai elegant şi preţios văşmânt cu care inteligenţa se poate îmbrăca.”

 4. Este foarte fumoasä grädina aceasta. Asa cum am väzut sänt plante care noaptea numai cresc, adicä pe germanä se zice Nachtschatten-Gewächse, adicä grädina farmacistiilor.
  este und principiu dupä care este amenajatä grädina aceasta. Asa o grädinä est si längä farmacia unde lucrez in Germania
  NIHIL SINE DEO….
  Multe felicitäri Majestate, din Germania….

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 29250978
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate