Global Baku Forum

Luni, 18 iunie 2018, Alteța Sa Regală Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe dl Rovshan Muradov, secretar general al Centrului Internațional Nizami Ganjavi din Baku.

Domnul Muradov a remis Principelui Radu invitația din partea Comitetului Director al organizației de a lua parte la ediția 2019 a Global Baku Forum.

De mai mulți ani, Centrul Internațional Nizami Ganjavi din Azerbaidjan organizează un amplu eveniment anual, dedicat apropierii între culturi, tradiții, experiențe politice și de bună guvernare între regiuni importante ale lumii, precum Europa și, mai ales, sud-estul continentului, Orientul Mijlociu, Asia Centrală, Caucazul de Sud și China.

În ultimii ani, forumul mondial de la Baku a adus împreună din ce în ce mai mulți lideri ai lumii, iar în anul 2018 a reunit personalități politice de prim rang din mai bine de 30 de țări ale lumii.

Profesorul Emil Constantinescu, președintele României 1996-2000, este unul dintre membrii Comitetului Director, alături de doamna Vaira Vike Freiberga, președintele Letoniei 1999-2007.

Fotografii de Daniel Angelescu

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 45631717
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate