Gérard Mourou, conferință la Ateneul Român sub Înaltul Patronaj al Principesei Moștenitoare

Luni, 23 noiembrie 2015, la Ateneul Român a avut loc conferința intitulată Călătorie prin necunoscut – de la știința luminii extreme la artă, susținută de fizicianul francez Gérard Mourou.

Domnia-sa este profesor la celebra École Polytechinque din Paris şi unul dintre cei mai importanţi fizicieni contemporani. El este, de asemenea, profesor emerit al Universităţii Michigan, Statele Unite, şi profesor al Universităţii Nijni Novgorod din Rusia. Conferința de Crăciun din 2015 a fost dedicată Anului Internaţional al Luminii şi celei de a 150-a Aniversări a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Bucureşti.

“Conferințele de Crăciun” de la Ateneul Român se află sub Înaltul Patronaj al Principesei Moștenitoare Margareta.

4 comentarii

 1. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE

  CU ADMIRATIE !

 2. Cristian Sandu

  Deosebit de folositor!

 3. diana.zotescu

  Iata o foarte valoroasa initiativa, aceea de a relua traditia Conferintelor de Craciun sustinute de mari personalitati romanesti si internationale in beneficiul tinerei noastre generatie dar si a tuturor iubitorilor de cunoastere.

  Inaltul Patronaj Regal acordat de Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta care a transmis si acest insufletitor mesaj sunt garantia ca evenimengtul de la Atheneul Roman isi va atinge cu siguranta tinta in innimile si constiinta romanilor de toate varstele.

  Diana Lucia Zotescu

 4. Pingback: A VII-a Conferință de Crăciun la Ateneul Român | Familia Regală a României / Royal Family of Romania

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 29754754
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate