Strategia de viitor a Fundației Principesa Margareta a României

După doi ani de întâlniri de dialog, analiză și confruntări de idei pentru construirea strategiei sale de viitor, Fundația Principesa Margareta a României a găzduit o amplă reuniune pentru a trage concluziile și a încheia acest amplu proces de restructurare.

Membrii Comitetului Director, membrii consiliului de sfătuitori și echipa executivă ale fundației s-au întâlnit cu parteneri de lungă durată ai organizației, precum și cu reprezentanți ai Casei Majestății Sale.

Sub numele de “Visual Strategy Fair” (Târgul Strategiei Vizuale), participanților le-au fost prezentate trei modalități distincte de reinventare a organizației. Cele trei strategii oferă modalități diferite de servire a viziunii, filosofiei și misiunii organizației, pentru ca viitorul să găsească Fundația Principesa Margareta a României capabilă de performanță, de rezultate excelente și cu un puternic impact asupra comunităților, la nivel național. În finalul reuniunii, Comitetul Director a optat pentru una dintre cele trei strategii de viitor.

Alături de Principesa Moștenitoare Margareta, a fost prezentă la întâlnire Principesa Maria.

Fundația Principesa Margareta a României a împlinit 25 de ani de existență și a fost votată de români drept cea mai onestă organizație neguvernamentală, în cadrul studiului realizat de Envero Brand Trust Index.

Fotografii de Daniel Angelescu

2 comentarii

  1. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE says:

    CU ADMIRATIE SI URARI DE MULTE REUSITE PE MAI DEPARTE !

  2. Cristian Sandu says:

    “Omul sfinteste locul”-spune o veche si inteleapta zicala romaneasca! Mai cautam mult, aiurea, solutii pentru viitorul Romaniei, cind o avem pe cea mai buna atit de aproape de noi? Sa cerem rapid referendum pentru revenirea la monarhia constitutional parlamentara!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51240894
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate