Romanian Hospitality Awards 2020

Joi, 15 octombrie 2020, Majestatea Sa a adresat un mesaj în deschiderea celei de-a III-a Gale a Premiilor Ospitalității Românești.

Romanian Hospitality Awards” reprezintă cel mai ambițios proiect de recunoaștere și premiere a excelenței din domeniul ospitalității.

Jurații, membri importanți din domeniu și personalități marcante din societate, au nominalizat și jurizat fiecare componentă a ospitalității românești. Cele 14 categorii de jurizare au inclus premiul pentru cel mai bun restaurant, cafenea sau hotel, dar și cel mai reușit festival din țară, furnizorul anului, cel mai bun antreprenor, bucătar sau brand de livrare de mâncare.

2 comentarii

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Trebuie sa impacam cumva grija – primordiala – de a ne feri de acest virus periculor, cu aceea de a ne pastra in stare de functionare din punct de vedere economic, aspect unde industria de ospitaliitate este de importanta vitala.

  2. Liliana Sora says:

    Felicitări tuturor celor din industra ospitalităţii , pentru care excelenţa serviciilor şi produselor odată identificate, transmite o garanţie pentru calitate celor cu care interacţionează şi cărora se adresează.
    ”Dacă poporul român este cunoscut pentru ceva, acel ceva este ospitalitatea. ”

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 33987719
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate