Gala Asociației Furnizorilor Regali 2018

 

În Salonul Diplomat al hotelului Athénée Palace Hilton, a avut loc în ziua de 11 mai 2018 ediția a patra a Galei Asociației Furnizorilor Regali. Primul eveniment anual al organizației a avut loc în anul 2015.

La eveniment au luat parte Alteța Sa Regală Principesa Elena, ES dl Alexander Nixon, ES dl Andrew Popper, șeful Casei Majestății Sale Custodele Coroanei, dl Ion Tucă, directorul Casei Majestății Sale.

Reprezentând majoritatea celor mai bine de 60 de furnizori ai Casei Regale, asociația a fost înființată pentru promovarea principiilor care stau la baza acordării acestui titlu de onoare, comparat uneori cu “un titlu nobiliar al comercianților”. Reunind firme și profesioniști din domenii precum alimentația, moda, electronic, porțelanuri, vinificație si diverse meșteșuguri tradiționale, asociația dorește să devină catalizatorul eforturilor Furnizorilor Casei Regale de a promova înaltele standarde de calitate și excelență în activitatea comercială.

Reînviind o tradiție întemeiată odată cu Dinastia Română, calitatea de Furnizor al Casei Regale presupune, potrivit statutului său, o recunoaștere și apreciere a calității  produselor sau serviciilor oferite de o persoană sau de o companie comercială, seriozitatea și înaltul  profesionalism în relația cu clienții. Asociația este modelată după exemplul britanic, al Asociației Furnizorilor Regali (http://www.royalwarrant.org/), care servește la informarea publicului despre activitatea și produsele deținătorilor acestui respectat simbol al calității.

1 comentariu

  1. Felicitari ,ASR Principesa Elena!Traiasca Romania Regala!!

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 32052764
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate