Gala Asociației Furnizorilor Regali 2019

Alteța Sa Regală Principele Radu a luat parte la a cincea ediție a Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României, care a avut loc în Salonul Diplomat al hotelului Athénée Palace Hilton în seara zilei de 8 mai 2019. Primul eveniment anual al organizației a avut loc în anul 2015.

Din partea Casei Majestății Sale Custodele Coroanei au participat la gală dl Ion Tucă, directorul Casei MS, și dl Radu Ghină, consilier regal.

Reprezentând majoritatea furnizorilor Casei Majestății Sale, asociația a fost înființată pentru promovarea principiilor care stau la baza acordării acestui titlu de onoare, comparat uneori cu “un titlu nobiliar al comercianților”.

Reunind firme și profesioniști din domenii precum alimentația, moda, electronic, porțelanuri, vinificație si diverse meșteșuguri tradiționale, asociația dorește să devină catalizatorul eforturilor Furnizorilor Casei Regale române de a promova înaltele standarde de calitate și excelență în activitatea comercială.

În cadrul celei de-a cincea gale, Principele Radu a înmânat premiile anuale ale Asociației Furnizorilor Regali din țara noastră.

Reînviind o tradiție întemeiată odată cu Dinastia Română, calitatea de Furnizor al Casei Regale presupune, potrivit statutului său, o recunoaștere și apreciere a calității  produselor sau serviciilor oferite de o persoană sau de o companie comercială, seriozitatea și înaltul  profesionalism în relația cu clienții. Asociația este modelată după exemplul britanic, al Asociației Furnizorilor Regali (http://www.royalwarrant.org/), care servește la informarea publicului despre activitatea și produsele deținătorilor acestui respectat simbol al calității.

 

 

Fotografii de Daniel Angelescu

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu

    Mult succes celor ce au dobandit deja acest statut ravnit, dar si posibililor aspiranti care vor incerca sa il primeasca, daca vor dovedi inalta calitate a produselor si serviciilor lor.

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28722668
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate