Gala anuală a Crucii Roșii Britanice, sub patronaj regal român

Crucea Roșie Britanică a organizat marți, 6 noiembrie 2012, gala anuală a organizației și a cerut Principesei Moștenitoare și mie să oferim Patronajul Regal acestui eveniment. Crucea Roșie a Regatului Unit se află sub patronajul Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a.

Cuvântul de deschidere al galei a fost semnat de Alteța Sa Regală Principele Harry. De asemenea, gala a fost organizată de Comitetul Internațional pentru Fonduri al organizației cu scopul de a sprijini financiar proiecte caritabile în Brazilia, destinate tinerilor proveniți din familii foarte sărace.

Regina Maria a României a fost președinte de onoare al Crucii Roșii din România, iar Familia Regală a avut, în toate generațiile, legături strânse cu mișcarea mondială a Crucii Roșii, până în anul 1948.

Principesa Moștenitoare și cu mine am fost onorați să reprezentăm țara noastră într-un loc atât de prestigios și de influent. La gală au luat parte sute de personalități din domeniile economic, diplomatic, cultural și din societatea civilă. Londra este unul dintre cele mai vibrante centre ale vieții caritabile din lume.

7 comentarii

 1. Stelian Rotaru says:

  LA MULTI ANI Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei ! “Romania Altfel” este recunoscatoare pentru minunatul mod de prezentare a Romaniei in inaltele cercuri ale lumii de catre ASR Principesa Margareta si a Altetei Voastre Regale!
  Traiasca Regele! Nimic fara Dumnezeu!

 2. Ma simt foarte onarata, ca romanca, sa fiu reprezentata de Altetele Voastre!
  Sper in curand sa revenim la normalitate, ceea ce atat pentru mine cat si pentru intreg poporul roman sa revenim la monarhie.
  Traiasca Regele, traiasca Familia Regala a Romaniei!

 3. Bucur Gabriela says:

  Fotografiile sunt foarte frumoase , iar Alteta Sa Regala , Principesa Margareta ,arata minunat.Va multumim ,reprezentati Romania.

 4. Diana Lucia Zotescu says:

  Alteta Voastra,

  Faptul ca aceasta Gala a Crucii Rosii Britanice a fost, la solicitarea partii britanice, patronata de Altetele Voastre arata respectul de care se bucura in Marea Britanie Familia Regala a Romaniei si este nespus de onorant pentru tara noastra care este astfel reprezentata la nivel suprem.

  Sper ca si Crucea Rosie din Romania sa ia aminte la acest lucru, tinand cont de legatura stransa dintre Familia Noastra Regala din toate generatiile si aceasta organizatie.

  Cu profunde sentimente de iubire, respect si adanca loialitate,
  Diana Lucia Zotescu

 5. Comentarii pe Facebook (I) says:

  #
  George Stoica Cat de distinsi si frumosii sunt Printesa noastra Mostenitoare si Printul nostru de suflet Radu.In numele Aliantei Nationaliste din Oltenia Va trasmit deosebitul nostru respect si admiratie pentru tot efortul pe care al facetii pentru Poporul Roman! Dumnezeu Sa binecuvinteze Casa Regala!
  #

  Adriana Zimmermann dumnezeu sa va ajute sa sa reveniti in drepturile meritate!
  #

  Ana Prisecaru cata modestie.mai vezi asa ceva la altcineva?
  #

  Gavril Claudia Multa frumusete cu mult rafinament .Traiasca familia Regala !!!
  #

  Ilie Violeta Parfumul suav al aristocratiei ! Minunat !
  #

  Sorin Cazan TRAIASCA REGELE SI FAMILIA SA!

 6. Comentarii pe Facebook (II) says:

  #
  Laura Vintan distinsi , eleganti , stilati , toata cinstea , admiratia si respectul !! pt. Principesa Margareta si Principele Radu!
  #
  Loredana Păunescu Savescu Maria:Traiasca!
  #
  Ana Cimpeanu pacat ca nu e Gala Crucii Rosii romane!!!pacat!
  #
  Iulia Dragan Minunati !
  #
  Blue Angel long live the King !

 7. Splendide imagini! Alteța Sa Principesa Margareta se remarcă prin distincție, frumusețe și eleganță, iar Principele Radu este o prezență tonică, în perfectă consonanță. Ca întotdeauna. Sunt momente înălțătoare pentru Țară, pentru care mulțumim Casei Regale de România.
  Viorica Bălteanu

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51399018
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate