Gala 2012 a Tinerelor Talente la Biblioteca Națională

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a prezidat gala anului 2012 a Tinerelor Talente. Proiectul cu același nume al Fundației Principesa Margareta a României oferă anual burse unor muzicieni și artiști plastici aflați la început de drum.

Proiectul este susținut de personalități din sectorul privat, de oameni de artă de mare prestigiu și de reprezentanți ai Corpului Diplomatic și ai societății civile.

Gala anului 2012 a avut loc la Biblioteca Națională din București și a reunit un numeros public.

8 comentarii

 1. STOICA

  Dumnezeu a binecuvantat poporul roman cu Casa Regala Romana ,care este respectata in toata lumea iar membrii sai Majestatea SA regele romanilor de pretutindeni si Altetele Lor Regale au facut atat de mult pentru Regatul Romanie.
  Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta ne lumineaza de fiecare data sufletul iar frumusetea SA ,este frumusetea acestui neam binecuvantat.Traiasaca Casa Regala Romana! Traiasca Regatul Roman!

 2. Pingback: Afiș non-electoral « Dan Ghenea

 3. ion

  Asa arata Romania mea !

 4. Marina Rotaru

  Superba fotografie!
  Consider ca A.S.R. Principesa Margareta este o femeie curajoasa!
  Vine in Romania in anii 1990 cand numai daca rosteai numele M.S. Regelui Mihai riscai sa fi batut sau agresat pe strada. Tine piept cu curaj si demnitate autoritatilor neocomuniste instalate la putere dupa revolutia din 1989. Uneori bruscata sau fugaritape soseaua spre Curtea de Arges impreuna cu tatal sau, Principesa ramane hotarata in a face ceva pentru Romania. Si in tot acest rastimp reuseste sa isi gaseasca forta interioara de a pune pe picioare Fundatia care ii poarta numele. Un exemplu de altruism rar in zilele noastre. Astfel, copiii talentati dar nebagati in seama de statul roman nu mai risca sa se piarda in mocirla vietii zilnice. Cineva le da o sansa spre implinire.
  Chapeau bas, Alteta Voastra! Continuati! Suntem multi care va sustinem!

 5. Principe,
  S-au rotunjit 22 de ani de când, cu stăruința nobilă dată de tradiție și de încrederea în steaua neamului românesc, Fundația PRINCIPESA MARGARETA A ROMÂNIEI continuă să promoveze harul dăruit de Dumnezeu copiilor născuți pe pământul patriei noastre.
  Regret – pentru a câta oară! – că distanțele și iuțeala perindării evenimentelor m-a împiedicat să pot nădăjdui a trăi, nemijlocit, clipele de emoție ale evenimentului de ieri, găzduit generos de Biblioteca Națională, în Capitală, în prezența Prințesei Moștenitoare.
  Noi, la Timișoara am trăit intens cea de a 89-a aniversare a mult prețuitului nostru ierarh ÎPSS Nicolae Corneanu, cel mai longeviv chiriarh al credinței ortodoxe naționale, precum și o sărbătoare a cărții tinere ce îngemănează Banatul și Basarabia.
  În alte locuri din patria Mioriței nehulite de către tot felul de neaveniți, sute de manifestări ale sufletului și minții au ținut trează flacăra iubirii pentru cultură, știință, spiritualitate, pentru că astfel este firesc: să nu părăsim nicicând cauzele însemnate, să urmăm exemplul înaintașilor care și-au petrecut trecerea pe pământ cu România mereu vie în fiecare fibră a ființei lor. Astfel, zi după zi, sute de mii de oameni își dau simplu, firesc, sincer aportul – prin participarea la eveniment – la pepretuarea bunelor obiceiuri, la fundamentarea sănătoasă a viitorimii. Inerția este sinonimă cu moartea, pe care o putem amâna, chiar înfrânge, nu doar simbolic – iată! – prin fapte izvorâte din suflet mare.
  Mulțumim din inimă Alteței Sale Regale Principesa Margareta pentru pilda pe care nu pregetă să o dea, mereu!
  NIHIL SINE DEO!
  Viorica Bălteanu

 6. Bucur Gabriela

  Familia Regala a Romaniei,afost intotdeauna alaturi de tinerele talente si le ‘a sustinut si ajutat.

 7. Roxana Gabriela Mateescu

  Sunt binecunoscute actiunile PRINCIPESEI MARGARETA in sprijinirea si promovarea tinerelor talente. Noi, cei care iubim MONARHIA ne inclinam cu respect si admiratie in fata activitatii PRINCIPESEI. DOMNUL sa lumineze si sa isi aplece in permanenta privirea catre ALTETA VOASTRA REGALA !

 8. Asa este, datorita Altetei Sale Regale Principesa Margareta multi tineri cativa ani la rand au avut beneficiul de a o cunoaste si de a ii pretui gesturile simple, firesti si totodata gentile…

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 27980644
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate