Fundația Regală Margareta a României, de Crăciun, pentru vârstnici

  • 100 de vârstnici din București primesc meniu de sărbători și pachete cu produse alimentare la domiciliu oferite de Fundația Regală Margareta a României și partenerii săi.
  • 50 de seniori din țară, sprijiniți constant de-a lungul anului de Fundație, au primit tichete sociale în valoare de 200 de lei.

Mai mult de un sfert din cei 3,7 milioane de vârstnici ai României, trăiesc singuri, mulți dintre ei fiind afectați de imobilitate fizică, boli cronice sau lipsuri materiale. Distanțarea socială i-a afectat mai ales pe aceștia, accentuând stările de anxietate și lipsurile cu care se confruntă. În aceste condiții, numărul celor care caută sprijin a crescut considerabil.

În aceste zile, Fundația continuă să fie alături de persoanele vârstnice, oferindu-le acestora, împreună cu partenerii săi, cele necesare pentru masa de sărbători.

Cei 150 de seniori fac parte din rândul beneficiarilor programului Telefonul Vârstnicului, singura linie telefonică gratuită și confidențială dedicată persoanelor vârstnice, accesibilă la nivel național prin intermediul căreia, aceștia primesc informații punctuale, practice, consiliere, sprijin practic sau emoțional.

1 comentariu

  1. Liliana Sora says:

    “Existăm vremelnic prin ceea ce luăm din jur, dar vom trăi veşnic prin ceea ce dăruim.”
    Tot respectul şi toată admiraţia pentru oamenii cu suflet nobil , generoşi , care dau dovadă de compasiune şi solidaritate pentru ca lucruri minunate să se întâmple ! Felicitări !
    ”Doar sufletele mari ştiu câtă glorie simţi când eşti bun !”

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50303017
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate