Fotografiile de Crăciun ale Principesei Sofia

La Castelul Săvârșin, Alteța Sa Regală Principesa Sofia a realizat câteva fotografii de Crăciun, pe care vi le împărtășim, alături de urarea pentru un Crăciun liniștit și cu pace în suflet!

Sophie de Roumanie Photographie

4 comentarii

 1. Liliana Sora says:

  Sărbători binecuvântate , cu linişte şi sănătate , iar Nașterea Domnului să vă lumineze sufletul și viaţa ! Crăciun fericit !

 2. Vă dorim un sezon de Crăciun frumos, contemplativ, câteva zile de confort, cu mult timp să vă odihniți, să vă bucurați și să vă strângeți forța, pentru un nou an 2021. Un an plin de activitate și provocări, un an plin de emoție și distracție dar totuși fără dureri de cap și griji, cu atât de mult succes cât trebuie să fii mulțumit și doar cât de mult stres poți suporta pentru a putea rămâne sănătos și fericit, cu cât mai puțină furie, pentru cât mai multă bucurie necesar pentru a putea fi complet fericit 365 de zile.
  Urări calde pentru aceste festivaluri de iarnă pentru voi toți ….
  si integii familiei regale a Romäniei din Germania

 3. Monika Theiss says:

  Craciun fericit cu sanatate intregii familiei Regale!
  NIHIL SINE DEO

 4. Diana Lucia Zotescu says:

  Exceptional alese decoratiile bradului de Craciun si ale mesei de sarbatoare, masa care arata ca o padure feerica, fermecata. Gustul rafinat al Majestatgii Sale a creat un cadru de basm. Va urez, Majestatea Voastra si Altetele Voastre Regala sa petreceti aceasta Sfanta Sarbatoare a Nasterii Domnului precum si cea a Anului Nou in deplina pace si serenitate, cu multa bucurie si binecuvantata odihna !

  LA MULTI ANI !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50386464
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate