Familia Regală la Festivalul de Prim Ajutor din România

Astăzi, 11 septembrie, în studiourile Televiziunii Române, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare, Principele Radu și Principele Lorenz al Belgiei vor lua parte la ceremonia de deschidere a Festivalului Internațional de Prim Ajutor din România.

Este pentru prima oară când Societatea Naţională de Cruce Roşie organizează Festivalul de Prim Ajutor în țara noastră. Astfel, în perioada 11 – 12 septembrie a.c., Bucureștiul va fi “Capitala Primului Ajutor”. Timp de două zile, 28 de echipe de prim ajutor din 24 de țări europene vor lua parte la competiția FACE (First Aid Convention in Europe), precedată de Gala Crucii Roșii Române.

FACE este o competiție anuală ce aduce împreună echipele de prim ajutor ale Crucii Roșii și Semilunii Roșii din Europa, pentru a demonstra abilitățile acestora de acordare a primului ajutor, prin demonstrații spectaculoase de intervenție în situații de urgență. Aflat la cea de-a 28-a ediţie internațională și pentru prima oară în România, evenimentul reunește la București 500 de participanți și suporteri.

 

2 comentarii

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Cred ca acum oficialii Societatii Romane de Cruce Rosie vor intelege masura reala a beneficiilor de imagine internationala castigate dupa revenirea la traditia conducerii SRCR de catre Principesa Mostenitoare – continuatoarea traditiei stabilite de ilustele Sale inaintase – Reginele Elisabeta, Maria si Elena.

    Succes integii activitati a Societatii Romane de Cruce Rosie, aflate acum in mainile competente ale Altetei Sale Regale Principesei Mostenitoae Margareta.

  2. Roxana Gabriela Mateescu says:

    O actiune frumoasa, utila , insorita de participarea Casei Regale romanesti. Felicitari PRINCIPESEI MOSTENITOARE MARGARETA pentru implicarea Sa dinamica in multitudinea activitatilor benefice .

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 36881610
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate