După douăzeci și cinci de ani

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a sosit la București în ziua de joi, 18 ianuarie 1990, la ora 15, însoțită de sora ei mai mică, Alteța Sa Regală Principesa Sofia. Au trecut douăzeci și cinci de ani de la reîntoarcerea în țară a Familiei Regale, după o întrerupere de patruzeci și doi de ani. Regele Mihai și Regina-mamă Elena au părăsit țara în noaptea de 3 spre 4 ianuarie 1948.

Principesa Sofia se întoarce la București, în această săptămână, pentru a fi alături de sora ei mai mare, la aniversarea unui sfert de veac de la clipa în care au pășit pe pământul țării lor pentru prima oară.

Duminică, 18 ianuarie, la ora 18, Ateneul Român va găzdui un concert de gală. Principesa Moștenitoare și Principele Radu vor fi, cu această ocazie, înconjurați de Principesa Sofia, Principesa Maria, Principele Nicolae și, în calitate de invitat special, Principele Lorenz al Belgiei. Vor fi prezenți la eveniment 750 de invitați din România și din Marea Britanie, SUA, Franța, Elveția, Belgia, Rusia, Olanda, Spania, personalități care au stat alături, încă de la prima oră, de Familia Regală a României și au susținut idealurile și proiectele ei.

Programul complet al acestei aniversări importante pentru societatea românească și pentru Familia Regală va fi dat publicității miercurea viitoare.

7 comentarii

 1. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE says:

  ONOARE SI ADMIRATIE PENTRU FAMILIA REGALA !

 2. Liliana Sora says:

  Acasă este locul frumos, cald, primitor, liniștit… și nu în ultimul rând, încurajator. Acasă este acolo unde te regăsești, acolo unde îți recunoști propria ființă. Iată că, după mult timp, a venit și clipa care poate valorează mai mult decât anii trecuți, care schimbă tot restul vieții -18 ianuarie 1990 . Pentru că viața noastră este suma alegerilor pe care le facem, iar intențiile noastre creează realitatea pe care o trăim, întotdeauna demnitatea, binele și adevărul transformă modul de gândire și de existență , printr-o gândire profundă și înțeleaptă construindu-ne și acea casă a sufletului nostru. Bun venit acasă Majestăților Sale Regelui Mihai și Reginei Ana ! Bine ați veni acasă ASR Principesă Margareta ! Bun venit acasă întregii Familii Regale , ca o lumină vie menită să risipească întunericul plin de minciună, de falsitate, de lașitate…, și să dea strălucire demnității, cinstei și onoarei, loialității și iubirii de neam și de țară . Trăiască Regele

 3. Liliana Sora says:

  Acasă este locul frumos, cald, primitor, liniștit… și nu în ultimul rând, încurajator. Acasă este acolo unde te regăsești, acolo unde îți recunoști propria ființă. Iată că, după mult timp, a venit și clipa care poate valorează mai mult decât anii trecuți, care schimbă tot restul vieții -18 ianuarie 1990 . Pentru că viața noastră este suma alegerilor pe care le facem, iar intențiile noastre creează realitatea pe care o trăim, întotdeauna demnitatea, binele și adevărul transformă modul de gândire și de existență , printr-o gândire profundă și înțeleaptă construindu-ne și acea casă a sufletului nostru. Bun venit acasă Majestăților Sale Regelui Mihai și Reginei Ana ! Bine ați veni acasă ASR Principesă Margareta ! Bun venit acasă întregii Familii Regale , ca o lumină vie menită să risipească întunericul plin de minciună, de falsitate, de lașitate…, și să dea strălucire demnității, cinstei și onoarei, loialității și iubirii de neam și de țară . Trăiască Regele !

 4. Comentarii pe Facebook (I) says:

  Cristinna Dumitrescu Bine c’a venit!
  #
  Nela Martin Respect, Familiei regale a României! Traiasca Regele!
  #
  Dinca Aurica Respect familiei regale a Romaniei!
  #
  Alesandru Burz Si totusi ne-a mai ramas ceva adevarat cu ce ne putem ,, lauda”
  #
  Mircea Constantin Facasciuc consideratie ….familiei regale

 5. stelian r. says:

  Va iubim ! Traiasca Regele !

 6. vladut mihaela says:

  Este binecuvantata de Dumnezeu venirea Principesei Mostenitoare Margareta in tara noastra si ii multumim din inima pentru tot ce a realizat in aceasta perioada de 25 de ani din iubire pentru tara si pentru poporul roman . Traiasca Casa Regala a Romaniei !

 7. Cristian says:

  Vrem Monarhie!! Traiasca Regele!!!

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 43036705
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate