“În numele tatălui”

Duminică, 18 ianuarie 2015, la ora 21, Televiziunea națională prezintă filmul “În numele tatălui”, realizat de Bogdan Șerban-Iancu la aniversarea a douăzeci și cinci de ani de la venirea în țară a Principesei Moștenitoare Margareta.

Filmul este transmis exact în ziua în care se împlinește un sfert de veac de la sosirea în București, joi, 18 ianuarie 1990, a Alteței Sale Regale Principesa Margareta, însoțită de Alteța Sa Regală Principesa Sofia.

Iată ce declară realizatorii filmului:

“În numele tatălui” este povestea unei femei nobile care a crezut în Țara sa. Într-un sfert de secol, Margareta, fiica Regelui Mihai, a luptat pentru sănătatea copiilor, împotriva singurătății bătrânilor, a încurajat și a sprijinit cultura și a învins mentalități bolnave de comunism. Și-a câștigat noblețea prin luptă. Astăzi este Principesa României. Producător, Lidia Voicu. Realizator, Bogdan Șerban-Iancu.

9 comentarii

 1. Dumitru Mihaela says:

  Ce frumos! Felicitari

 2. Cristian Ciurdar says:

  Minunat, abia asteptam !!! Multa putere de munca Familiei Regale ! TRAIASCA REGELE !!!

 3. vladut mihaela says:

  Vom urmari cu interes acest eveniment fericit in viata tarii noastre si a noastra a tuturor prin venirea pe pamant romanesc a Altetei Sale Regale Principesa Margareta care a reusit sa schimbe in bine cu curaj si perseverenta viata multor romani mai tineri sau mai batrani care ii raman in veci recunoscatoare Traiasca Casa Regala a Romaniei !

 4. Comentarii pe Facebook (I) says:

  Harabor Ioan TATA si continuarea !
  #
  Maria Si Florin Mituca LA MULTI ANI MAJESTATII SALE MIHAI I ,REGINEI ANA SI ALTETELOR LOR DIN CASA REGALA A ROMANIEI.
  #
  Cristinna Dumitrescu Ne uitam!
  #
  Cornelia Gheorghiu Frumoasa poza sa ne trăiți excelentele voastre
  #
  Mazilu Tiberiu Multa sanatate Majestate!
  #
  Costi Ruta Cu mult respect – Majestate , sa ne traiti !

 5. Aurel Socoliuc says:

  Fantastic ce mult seamănă A.S.Principesa Margareta cu M.S.Regele Mihai.Daca va trai macar ca tatăl sau pate avem șanse ca tot mai multi romani sa se ginească si la variantă Restaurației.Cine știe ,poate se întoarce norocul si pe strada noastră.

 6. […] “Povestea unei femei nobile care a crezut în Țara sa. Într-un sfert de secol, Margareta, fiica Regelui Mihai, a luptat pentru sănătatea copiilor, împotriva singurătății bătrânilor, a încurajat și a sprijinit cultura și a învins mentalități bolnave de comunism. Și-a câștigat noblețea prin luptă.” (sursă text şi foto: http://www.romaniaregala.ro/atitudini/in-numele-tatalui/) […]

 7. Liliana Sora says:

  ” În numele tatălui ” , venirea acasă a ASR Principesei Margareta a fost și este pentru noi și pentru Țară , o adevărată binecuvântare , fiind aducătoare de căldură și lumină, de bine și frumos, cu respect și bune maniere, semne ale demnității și civilizației. Bun venit acasă întregii Familii Regale ! Trăiască Regele !

 8. Comentarii pe Facebook (II) says:

  Francesco Di Marco Multa sanatate!
  #
  Fanica Doncea Sanatate si tot ceea ce va doriti
  #
  Aurel Socoliuc Fantastic ce mult seamănă A.S.Principesa Margareta cu M.S.Regele Mihai.Daca va trai macar ca tatăl sau pate avem șanse ca tot mai multi romani sa se ginească si la variantă Restaurației.Cine știe ,poate se întoarce norocul si pe strada noastră.
  #
  Claudiu Popa Extraordinar! Câtă ignoranță, (ca să nu spun prostie infinită), există pe acest pământ, al dacilor. Cum să nu profite acești “stăpâni”, când lumea se oferă în sclavie voluntară. Ar fi mai proști ca proștii lăsând să scape ocazia. Oare este o întâmplare că o familie regală (care a stăpânit țara numită cu dispreț românia pana au fost fugăriți de adevărații patrioți) și președintele actual al Daciei sunt de origine germană?
  #
  Gabriela Tanasescu Intre tine si statul islamic ,nu este nici o diferenta.Se traduce prin incultura,imbecilitate.Cite clase ai si citi comunisti ai in familie …???
  #
  Gabriela Tanasescu La multi ani Majestate si La multi ani,Casei Regale a Romaniei.
  #
  Alexandra Erhan Sunt sigură că va fi un film de excepție.
  #
  Nicolae Jernoiu D- le Popa eu nu am înțeles nimic din ce ați spus dvs.
  #
  Norayr Gandjumian Singurul mare regret este acela ca, Regele Mihai are numai principese mostenitoare……
  #
  Simona Xenia Dan Nici eu nu am înţeles ce a spus dl Popa. Poate ne spune si nouă cine au fost acei adevăraţi patrioţi.Cumva Dej,Ana Pauker, etc,etc, si nu ştim noi???

 9. Stefan Caliga says:

  TRAIASCA REGELE !

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 36221969
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate