Duatlonul Regal Invictus la Curtea de Argeș, ediția a III-a

Sâmbătă, 26 octombrie 2019, Alteța Sa Regală Principele Radu a participat la deschiderea Duatlonului Regal, aflat la a treia ediție și organizat de Asociația Voluntarilor Invictus cu concursul Batalionului 33 Vânători de Munte Posada și al primăriei municipiului Curtea de Argeș – Oraș Regal.

Ediția a III-a a acestei competiții sportive, aflată sub Înaltul Patronaj al ASR Principelui Radu, s-a bucurat de prezența unui foarte numeros public. Au luat parte la competiții împărțite pe vârste copii, elevi, adolescenți și adulți, veniți împreună cu familiile și prieteniilor lor, cu profesorii lor, din toate colțurile țării.

Au luat parte la competiție copii și tineri cu dizabilități. Au fost prezenți militarii veterani Invictus și militari aparținând Batalionului 33 Vânători de Munte Posada.

În aplauzele tuturor, a fost stabilită legătura prin satelit între cei prezenți la Curtea de Argeș și militarii români din Afganistan, prezenți în acest moment în teatrele de operații și reprezentând cu cinste și curaj România, în misiunile internaționale.

Principele Radu s-a adresat participanților și apoi a premiat câștigătorii și pe toți concurenții de la proba de cros pentru copiii.

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Iata ce inseamna atunci cand in tara exista o Familie Regala ! Nimic din toate astea nu ar fi avut loc fara contributia morala a Majestatii Sale Margareta, a ASR Principelui Consort Radu si a celorlalti Membri ai Familiei Regale, aflata acum la cea de a cincea generatie a Dinastiei.

    Cand te uiti in jur si te intrebi care dintre personalitatile de dupa 1989 si ale momentului actual au influentat cel mai puternic in bine viata morala a poporului roman, care a contribuit hotarator la apropierea noastra de acel moment in viitor cand vom putea spune ca ne-am regasit pe noi insine, nepervertiti, asa cum eram candva, ei, bine, gandul nu ne poate duce decat intr-o singura directie: spre Regele Mihai, spre Majestatea Sa Margareta, spre Familia Regala in totalitatea Sa, spre Coroana Romaniei, spre Monarhie ca institutie.

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 40212185
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate