Declaraţia noului Șef al Familiei Regale a României

22 comentarii

 1. ing. Teodor Iliescu says:

  Condoleante Familiei Regale si multa putere in ganduri bune, sa treaca si de aceste momente dificile ! TRAIASA REGINA MARGARETA A ROMANIEI !

 2. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

  Cu sufletul frânt … pentru MS Regele Mihai I al României dar cu speranță într-un viitor luminos alături de MS Regina Margareta a României.Nihil Sine Deo !

 3. Cristian Badea says:

  Traiasca Regina Margareta a Romaniei!

 4. Maria Ianza says:

  Condoleante Familiei Regale !

 5. ROTOMEZA ELENA says:

  CONDOLEANȚE, FAMILIEI REGALE!

  CONDOLEANȚE, ROMÂNIA!…..

 6. Viorica Mihai says:

  Condoleanțe familiei Regale .Sa se odihneasca in lumina bunul si demnul Rege Mihai , alaturi de blândă si înțeleapta Regina Ana, Dumnezeu sa-i ierte! OAMENI , mai presus de orice titlu nobiliar , prin caracterul lor si conduita demnă au dat valoare numelui de “rege”; sunt nascuta in 1968 si nu i-am cunoscut decat din emisiunea “Ora Regelui” , prin intermediul căreia eu am invatat istorie si Majestățile Lor au dobândit respectul , recunoștința si iubirea mea !

 7. VICTOR RUSU says:

  CONDOLEANTE FAMILIEI REGALE !

 8. ADRIAN BUGA says:

  Stejarul și Regele au fost și sunt, mai mult decât orice, semn al eternei neclintiri. Ei nu mor niciodată! Stejarul, văpaie scăpată de sub scoarţa pământului, este o creştere spre înalt, un arbore cu totul diferit. În faţa eternei neclintiri, stările noastre de conştiinţă se prefac în fantome ale arborelui fără coroană, se întrepătrund reciproc şi cer, în fiecare clipă, o nouă renunţare de sine.

  Unic în felul său şi fără să aibă nevoie de ferestre în afară, El nu a răspuns chemărilor imediatului; viaţa acestui Stejar a pendulat perpetuu, dar tăcut, între Tot şi Neant.

  Coroana stejarului este în noi, trunchiul s-a rupt, dar rădăcina Sa este înfiptă adânc în pământul românesc.

  Regele o să fie viu pentru cine îl iubește!

 9. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE says:

  CONDOLEANTE FAMILIEI REGALE SI PUTERE CUSTODELUI COROANEI ROMANE !

 10. Valentina Căprian says:

  O mare pierdere pentru România și poporul român. Condoleanțe Familiei Regale!
  Rămas bun, Majestate! Nu vă vom uita niciodată!
  Mai am un vis: România Monarhie Constituțională! Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo! Trăiască Regina Margareta a României!

 11. Mariana si Alexandra Sima (Constanța) says:

  Dumnezeu sa-i dea odihna vesnica si lumina eterna Prearabdatorului nostru Rege Mihai ! L-am iubit enorm si vom continua sa-l iubim pururi ! In aceste momente de grea cumpana gandurile noastre bune se îndreaptă catre Familia Regală. Ridicam ruga tare bunului Dumnezeu, sa intareasca Familia Regală si pe a noastra Regina Margareta in special.
  Ale Majestatii Sale Reginei Margareta a României,
  umile si supuse credincioase,
  Mariana si Alexandra Sima

 12. Radi Eduard says:

  Odată cu dispariția MS regele Mihai I, Tara pierde ultimul pilastru de demnitate națională si speranța într-o vreme mai buna. 27 de ani am avut la dispoziție sa ne facem curat în societate și în suflete,ani irosiți, și asa cum era firesc, Dumnezeu l-a chemat la El pe regele de care n-am știut sa ne bucuram. Sper sa fim iertați pentru ce am făcut iar MS regele Mihai sa ne vegheze cu îngăduință de acolo, de sus. Sincere condoleanțe familiei regale și celor care îl iubesc!

 13. Efim says:

  CONDOLEANTE FAMILIEI REGALE !
  România Monarhie Constituțională!
  ar fi cel mai corect pentru toti romanii de pretutindeni!

 14. Dr. Dorina Nowak says:

  Cu sfintii odihneste, Hristoase, sufletul adormitului robului Tau, Regele nostru Mihai, acolo unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viata fara de sfârsit!

  Cu recunostinta nesfârsita ne îndreptam puterile rugaciunii, ale gândului si ale amintirii catre viata Majestatii Sale, pe care a închinat-o în mod neconditionat, cu jertfe imense, Tarii.
  Îi vom purta admiratie si închinaciune eterna in suflete!
  Întregii Familii Regale si în primul rând Altetei Voastre Regale, demna si sublima sa urmasa intru toate, Va dorim mângâiere sfânta, putere multa pentru marea despartire si putere si mai multa pentru viitor!
  Permiteti-ne, Va rugam, sa Va fim alaturi cu sufletele sincer îndoliate.

  Dorina si Karl-Ernst Nowak cu toata familia

  Ottersberg, Sf.Nicolae 2017

 15. Pantea Alexandru-Sorin says:

  Regele nu a murit! El este mai puternic acum ca niciodată! Prin dispariţia Sa trupească, s-a contopit cu sufletele noastre! Regele va rămâne lecţia pe care orice om va trebui să şi-o asume dacă va avea pretenţia vreodată să spună “Sunt Român!”

  Vivat Regina Margareta! Vivat! Vivat! Vivat!

 16. Liescu Bogdan says:

  Dumnezeu să îl odihnească în pace pe Majestatea Sa Regele Mihai al nostru al tuturor Românilor ! Istoria Modernă a României a fost bine conturată de activitatea Regelui și noi îi mulțumim veșnic avandu-l in suflete și luptând pentru valorile care ne-au fost insuflate de Casa Regală a României prin Mult Iubitul nostru Regele Mihai !

 17. Tárnoky Botond-Zoltán says:

  Condoleanțe familiei regale! Trăiască Regina Margareta a României!

 18. Pons says:

  Le Conseil dans l’Espérance du Roi (CER) prie la famille royale de Roumanie de bien vouloir accepter ses condoléances et de croire en ses sentiments de profonde sympathie à l’occasion de la disparition de S.M. le roi Michel.

  Dr Jean-Yves Pons, au nom du CER

 19. Trantea Sică Adrian says:

  CONDOLEANTE FAMILIEI REGALE !

 20. Emma says:

  Condoleante Familiei Regale! Suntem alaturi de Regina noastra. Inca speram ca mai avem o sansa…

 21. Ioan Furtună says:

  Cu nemărginită durere ne rugăm Bunului Dumnezeu pentru sufletul adormit al Regelui nostru, pentru iertarea păcatelor și loc luminos de odihnă în ceruri. Ne-a dat o lungă lecție de răbdare și onestitate, de iubire și respect față de Neam și Țară… noi am fost ezitanți, neputincioși și nevrednici de a-l mai reașeza pe Tronul Țării..!
  Condoleanțe și multă putere viitoarei noastre Regine, întregii Familii Regale și tuturor celor care l-au iubit și i-au respectat hotărârile și dorințele Majestății Sale!
  Veșnica Lui pomenire din neam în neam!
  Ioan și Paula Furtună din Galați

 22. […] important jurnal al zilei cu „Declarația noului Șef al Familiei Regale a României” ( http://www.romaniaregala.ro/jurnal/declaratia-noului-sef-al-familiei-regale-a-romaniei/ ). Pe scurt, cel mai important moment din toata ziua de emisie a fost alocat Majestății Sale […]

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51272733
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate