Declarația Consiliului Regal din 2 martie 2016 (video)

Declarația citită de domnul Andrew Popper, Şeful Casei Majestăţii Sale Regelui, în numele Consiliului Regal, reunit în zilele de 1-2 martie 2016, la  Aubonne și Morges, Elveția

24 comentarii

 1. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE says:

  DORESC SANATATE DEPLINA MAJESTATII SALE REGELUI SI DUMNEZEU SA-L AIBA IN PAZA !
  TRAIASCA REGELE !

 2. Gândurile mele se îndreaptă acum către Majestatea Sa Regele Mihai și către întreaga Familie Regală. Mă rog fierbinte bunului Dumnezeu pentru sănătatea și pentru puterea sufletească și trupească a tuturor membrilor Familiei. Trăiască Regele!

 3. Sofan Dumitru says:

  Doresc sanatate deplina Majestatii sale Regelui si Dumnezeu sa-l aiba in paza.

  TRAIASCA REGELE !

 4. Alexandru says:

  Majestatea Voastra,

  Dumnezeu sa Va dea sanatate si sa Va ajute sa treceti cu bine peste aceste momente foarte grele! Suntem alaturi de Majestatea Voastra si intreaga Familie Regala!
  TRAIASCA REGELE!

 5. mhai says:

  doresc sanatate ,si unsanatosire grabnica regelui mihai

 6. Petroiu Maria says:

  Suntem alaturi de Familia Regala, multa sanatate si ne rugam Bunului Dumnezeu sa-i aiba in grija lui pe Majestatea Sa Regele Mihai si intreaga familie. Doamne Ajuta si Traiasca Regele!

 7. Doresc MS Regele Mihai I al Romaniei multa sanatate. Sunt convinsa ca va trece cu bine peste aceste momente neplacute cauzate de boala. Asa sa ne ajute Dumnezeu!
  Traiasca Casa Regala a Romaniei! Traiasca Regele!

 8. Liliana Alupoaei says:

  Sanatate multa Majestatii Sale Regele Mihai si multa putere pentru a trece aceasta incercare!

 9. M.Viorica says:

  MAJESTATE, SA NU VA SIMTITI SINGUR!
  SUNTETI INTELES SI IUBIT!

 10. Fam. Cira Liviu says:

  Imparate ceresc, Mangaietorule, Duhul adevarului, Cel ce pretutindenea esti si toate le ‘plinesti, Vistierul bunatatilor si Datatorule de viata, Doamne Dumnezeul nostru… daruieste Regelui nostru drag ajutor si sanatate, ca să poata trece cat mai usor cu putinta prin aceste momente deosebit de tragice si de grele !

 11. Cristian Sandu says:

  Este un moment greu, dar viata isi are legile ei implacabile! Regele nostru ne cere sa-i acordam dragostea si increderea noastra Principesei Margareta, educata inca de la cea mai frageda virsta de Augustul Sau parinte in spiritul datoriei sfinte fata de poporul pe care Dumnezeu a harazit-o sa-l conduca intr-o buna zi! Daca cineva imi poate da un exemplu mai elocvent de buna practica institutionala, dintre persoanele publice ale Romaniei ultimilor 26 de ani, decit Principesa Margareta, il invit sa o faca, oferind si argumentele de rigoare!

 12. Fam. Horduna says:

  MAJESTATE,
  Vă dorim multă sănătate și putere de a trece și peste această încercare!
  Ne rugam Lui Dumnezeu pentru sănătatea Majestății Sale Regele Mihai I al României !
  Țara vă este recunoscătoare pentru tot ce ați făcut pentru ea!
  Pentru noi sunteți singura speranță de revigorare a națiunii române !
  Credem cu tărie in șansa României prin reinstaurarea Monarhiei constituționale !
  Trăiască Regele! Trăiască Casa Regală a României!
  Trăiască Principesa Margareta, Custodele Coroanei!

 13. Carmen says:

  Dumnezeu să vă ocrotească, MAJESTATE! Multă sănătate vă doresc!
  TRĂIASCĂ REGELE!

 14. Emilian T.Vandenboer says:

  Altetei Sale Regale Printesei Margareta a Romaniei,

  Alteta Voastra primiti pe aceasta cale gandurile mele cele mai bune. Vor fi pentru istoria Patriei momente mai departe si mai bune si mai rele, dar intotdeauna in persoana mea Alteta Voastra va gasi un om care este gata pregatit fie sa invinga fie sa-si depuna viata pentru Monarhie si pentru Alteta Voastra.
  Deosebit si nobil curaj !
  Nimic fara Dumnezeu !
  Cu adanc respect fata de Casa Regala de Romania
  Emilian T.Vandenboer

 15. Liliana Sora says:

  Mă alătur, cu sufletul și cele mai bune gânduri , Familiei Regale și în aceste momente dificile prin care trece, cu speranța și credința că Dumnezeu ascultă și răspunde rugăciunilor noastre, pentru ca MS Regele Mihai să iasă învingător și din aceste încercări. Multă, multă sănătate, putere, speranță și credință , pentru Dumnezeu este cu noi și pentru noi ! Trăiască Familia și Casa Regală a României !

 16. Cristian Badea says:

  Ma rog pentru sanatatea Majestatii Sale!

  Gand bun si adanca consideratie Altetei Sale Regala Principesa Mostenitoare!

  Nimic fara Dumnezeu!

 17. Ovidiu Comanescu,Slatina-Olt says:

  Sire,
  Am primit cu o mare tristete vestea despre starea de sanatate a Unsului lui Dumnezeu,a Majestatii Voastre.
  Asa cum am facut-o de fiecare data,eu am sa ma rog Bunului Dumnezeu,Mantuitorului nostru Iisus Hristos,Maicii Domnului ,Sfantului Arhanghel Mihail si tuturor Sfintilor si Ingerilor lui Dumnezeu sa va daruiasca insanatosire grabnica si viata indelungata si linistita alaturi de intreaga Familie Regala a Romaniei.
  Sunt ferm convins ca harul dumnezeiesc lucreaza prin persoana Altei Sale Regale Principesa Margareta a Romaniei,asa incat sa poata sa conduca cu intelepciunea cea dumnezeiasca destinele Coroanei Romaniei,Familiei Regale si a Tarii.”Conducător inteligent este omul care se comportă faţă de evenimente potrivit naturii lor, rămânând totdeauna identic cu sine însuşi, fără să se mândrească în situaţiile fericite ale vieţii şi fără să fie doborât în necazuri şi nenorociri“(Sfantul Vasile cel Mare)
  Dumnezeu sa binecuvanteze Coroana Romanie,Familia Regala a Romaniei si Neamul Romanesc!

  Slatina,Martie,3 Cu totala devotiune,
  Anul Domnului 2016 Al Majestatii Voastre,

  Ovidiu Comanescu

 18. Radu Uibar says:

  Majestate,

  Timisoara va asteapta, Romania va asteapta, o lume intreaga va asteapta sa reveniti pe tron sa va indepliniti visul de o viata ,,O Romanie Monarhica”
  Dumnezeu sa va dea sanatate si putere sa treceti peste aceste cumplite momente.
  Trăiască Regele! Trăiască Regina!Traiasca Casa Regală a României!
  Trăiască Principesa Margareta, Custodele Coroanei!

  Doamne ajuta!

 19. Mihai Firica says:

  Ne rugam pentru sanatatea Majestatilor Lor. Romanii sunt mereu alaturi de Rege si de Familia Regala. Traiasca Regele!

 20. Roxana Gabriela Mateescu says:

  Rogu- ma necontenit Dumnezeului sa- l binecuvanteze si tamaduiasca pe iubitul nostru REGE MIHAI I . MAJESTATE , VA IUBIM SI RESPECTAM PENTRU TOT CEEA CE SEMNIFICATI : cea mai stralucitoare raza pe Pamant pogorata din straluminarea Inaltimilor ! DUMNEZEU SA VA OCROTEASCA ! DOMNUL SA BINECUVANTEZE FAMILIA REGALA A ROMANIEI !

 21. Rodica says:

  Dumnezeu sa va ocroteasca, Majestate! Va multumim pentru lumina, speranta din sufletele noastre! Suntem cu sufletul alaturi de Majestatea Sa!

  Multa lume sufera datorita alimentatiei chimizate, umanitatea a uitat de condimentele daruite de Dumnezeu pentru conservare, de integritatea bobului, care contine conservantul in sine, indepartat prin rafinare. Umanitatea a uitat de alimentele vii, testate de Dumnezeu.

  Recomand:
  http://www.librariespirituala.ro/vindeca/hrana-vie-o-speranta-pentru-fiecare.html
  http://www.slideshare.net/paulmarian75/ernst-gunter-hrana-vie

  Autorul expune ideea de – alimente vii – acestea contin: enzime, vitamine – care ajuta la fixarea substantelor nutritive in organism; prin anumita tratare termica se distrug – dispare gustul – suplinim gustul cu sare, zahar, grasimi; pentru digestie acestea consuma rezerva interna de vitamine, enzime si nesuplinind rezerva provoaca o stare de foame, dezechilibre, problema alimentatiei moderne.

  Am experimetat pe propria piele beneficiile alimentelor vii, maica-mea a scapat de dezechilibre digestive, exceptand situatii cand revine la alimentatia veche. Am utilizat boabe de hrisca inmuiate si alte cereale, seminte de susan macinate, de in, floare soarelui amestecate cu branza de vaci bio, miere, mere, radacinoase etc. (atentie unele seminte ingrasa, maxim 3 lingurite pe zi – am citit recomandarea unui medic britanic). Ceaiuri de plante si condimente (cuisoare, coriandru, (busuioc + rozmarin + cimbru = parfum), afin, cili(anti-cancer, anti-durere), sofran – e notat anti-cancer* (desigur si medicii sunt importanti). Hreanul – e notat a fi o planta medicament pentru gingii, digestie etc. Efectele schimbarii din prima saptaman au fost:
  – senzatie de intinerire;
  – a disparut senzatia de moleseala dupa mese, am simtit energizare;
  – satietate dintr-o cantitate mica de alimente.

  Alimentele vii au un grad de satietate mai mare, deoarece se obtin o cantitate de substante nutritive suficiente dintr-o cantitate mica ; dar sarea, alimentele prelucrate termic, zaharul, grasimi creaza o stare de foame si o cerere continua de alimente…

  Alimentele vii, trateaza dezechilibre din organism.
  Citat din carte:”In ultimii ani s-au obtinut mari succese de vindecare prin hrana cruda si lipsita de otravuri in caz de cancer, boli de inima, artrita, calculi biliari, diabet…” Autorul s-a tratat pe sine, tatal sau dupa ce medicii nu i-au dat nici o sansa.

  *O alta lectura interesanta, intoarce omul spre comorile din natura:
  “22 de specii de condimente care va ocrotesc sanatatea.” Guy Avril
  http://www.elefant.ro/carti/diete-fitness-retete/diverse/iiii-condimente-care-va-ocrotesc-sanatatea-227370.html

  O alta problema in alimentatia moderna consta asocierea: carne, grasimi, bautura in plastic; Recomadare a unui site din SUA pentru cei cu pericol de cancer, era sa evite aceasta combinatie; carne crescuta cu hormonale in cantitati industriale, iarasi e de evitat.

  Producatorii de sustante chimice merg la producatorii de alimente si propun schimbarea modelului traditional. Unii rezista, altii produc pentru sine si pentru restul lumii.

  Aceste pericole ale alimentatiei moderne, trebuie aduse in atentia omenirii, si cautat solutii.

  Va iubim Majestate, va dorim sanatate, suntem cu sufletul alaturi de Familia Regala, va multumim!

 22. Pantea Alexandru-Sorin says:

  Era clar pentru toata lumea ca avea sa vina si acest moment. Majestatea Sa a ajuns la varsta la care Regii se transforma in statui de marmura si de bronz suite de Istorie pe piedestaluri.

  Din pacate suntem un popor ce isi aminteste de asemenea oameni doar in clipa cand este pe cale de a-i pierde. Nu ne invatam deloc minte. Nu cunosc sa mai existe in Tara un OM atat de rabdator cu ceilalti si cu noi ca popor pe cat este Majestatea Sa Regele. Iar noi nu invatam nimic din toate cate se intampla in jurul nostru.

  In privinta personalitatii Altetei Sale Regale Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei pot spune ca este reflectia perfecta, peste timp, a Regelui. Majestatea Sa ne lasa o mostenitoare vrednica sa ii urmeze si sa ne conduca.

  Multa sanatate Majestatii Sale Regelui si Majestatii Sale Regina Ana a Romaniei.

 23. Adriana Trifan says:

  Imi pare foarte rau sa aud ca Regele Mihai are probleme de sanatate. Sper sincer sa le rezolve curand si sa se faca bine.
  In acest secol 21 in care avem mare nevoie de modele adevarate,in care sunt foarte putini oameni ramasi cu o educatie adevarata si in care Romania este in plina deriva democratica, prezenta si sfaturile Regelui sunt de o mare valoare. Ar trebui sa il pretuim mai mult. Si desi presedintele tarii impartaseste aceeasi origine cu Regele, mai are mult de lucru pana a se spropia cat de putin de omul special si sensibil care este Regele. Avem inca nevoie de Majestatea Sa, de invataturile sale, de rabdarea sa de bunic intelept, de bunatatea sa si de gandurile sale bune. Ne vom ruga pentru sanatatea sa si pentru sanatatea Reginei.
  Ii urez Regelui Mihai multa sanatate, energie, rezistenta si sa sarbatoreasca aici cu noi varsta de 100 de ani!

 24. Urări adresate Majestății Sale pe Facebook says:

  Mariana Hatzimanoli regretabil
  #
  Nicu Roata Traiasca Monarhia si Printesa Margareta Custodele Coroanei!
  #
  Jitianu Stefan Însănătoșire grabnică ! Trăiască Casa Regală a României unica soluție alături de CREDINȚĂ pentru o Românie Demnă !
  #
  Costinela Iordanescu Doamne ajuta!
  #
  Roxana Nichifor Va muri fara tron frown emoticon romanii nu meritati asa Rege.Romanii sunt comunisti si asa vor muri si saraci
  #
  Georgeta Ganea Dumnezeu sâ dea sânâtate MS Regele Mihai! Doamne ocrotește Familia Regală !
  #
  Agnes Hotnog Sanatate
  #
  Cosac Liliana Un gand bun!
  #
  Vica Simionecu Scces…sănătate,,,
  #
  Mihai Mihut Insanatosire rapida!
  #
  Elena Cojocaru Să ne rugăm pentru Majestatea Sa Regele Mihai să se însănătoșească. Doamne ajută!
  #
  El Greco Volos MULTA SANATATE REGELUI MIHAI !
  #
  Marius Rocsoreanu Sanatate
  #
  Mirela Badiu gindul si inimile alaturi de rege!!1
  #
  Cristian Si Liliana Mungiu Suntem alaturi de familia regala!
  #
  Gergely Dan multa sanatate si mult respect.
  #
  Nina Georgescu Lumina si iubire!
  #
  Sima Alexandra Dumnezeu sa va binecuvanteze Sire si sa va dea puterea de a trece si peste aceasta grea incercare ! Va stam alaturi in Rugaciune ! Asa sa ne ajute Dumnezeu!
  #
  Doina Dochita Multa sanatate ,va iubim
  #
  Cristina Popescu Sanatate! Sa auzim de bine!
  #
  Mihai Mihai Multa sanatate !
  #
  Costy Draghici Doamne ocroteste familia regala a Romaniei .
  #
  Martha Popa Sunt alaturi de familia Regala in aceasta grea incercare!!! Doamne ajuta-l pe Majestatea Sa Mihai Regele Romanilor!!!
  #
  Iulia Judele Fetelea Însănătoșire grabnica MS!
  #
  Costy Draghici Da Roxana Nichifor ai mare dreptate .
  #
  Emil Oltean Multa sanatata pt. Regele noasta
  #
  Gheorghe Gheorghe Va doresc di suflet SANATATE MULTA !!! Nu ne lasati ca avem nevoie de dumneavoastra si de sfaturile intelepte pe care ni le dati !
  Traiasca Regele!
  Vivat Monarhia!
  #
  Eliseliza Rus TRAIASCA REGELE !!!
  #
  Răzvan Sandu Ne rugăm fierbinte pentru Majestatea Sa Regele și pentru toată Familia Regală!
  #
  Ciuche Olga Speranta moare ultima.!Sa ne rugam .
  #
  Maria Ciontea Pacat ! Multa sanatate si puterea de a depasi acest moment nefericit.
  #
  Domnica Sora Multa sanatate Majestatii Sale .
  #
  Anna Comman Sănătate multa!
  #
  Ines Pepenaru Multa, multa sanatate, Majestatea Voastra!
  #
  Emma Antonaru Liniste si pace sufleteasca!
  #
  Andreea Gabriela Deea Tot binele din lume! O evoluție spre bine si multă sănătate si putere!Trăiască Regele!
  #
  Sanda Florentina Popa http://ortodoxia.rol.ro/marturie-din-romania-despre-o
  #
  Mircea Postolache Dumnezeu sa aiba grija de dumneavoastra sa va dea putere sa treceti peste aceasta.Traiasca Regele si familia Regala!
  #
  Becheru Mariana Dumnezeu să va binecuvânteze Majestate, multă sănătate ! Ne rugăm pentru dumneavoastră !
  #
  Virginia Otel Multa sanatate, Majestatea Voastra!
  #
  Elida Pastor Multa sanatate! Ne rugam pentru dumneavoastra!
  #
  Lili Ana Multa sanatate regelui nostru! heart emoticon
  #
  Cretu Marin Dumnezeu sa aiba in grija pe Majestatea sa Regele Mihai al Romaniei! pastrez vie amintirea din 1995 de la Versoix. Sanatate Multa Regelui Mihai!
  #
  Hismicher Ana Ne rugam pentru sanatatea Majestatii Sale Regele Mihai !
  #
  Vanciu Miorica Dumnezeu sa-l vindece si sa-i dea inca Mulți ani pe pamant Majestații sale !!!
  #
  Mara Sima Te rugăm Dumnezeule, Dă-i grabnică vindecare bunului, frumosului şi iubitului nostru Rege, şi întinde a Ta mână peste întreaga Familie Regală şi peste Neamul Românesc !
  #
  Eugenia Petru Ne rugam pentru sanatatea Majestatii Sale Mihai l Regele tuturor romanilor,un reper important inegalabil
  #
  Sebastian Ţună Majestaţii Sale, mă rog ca Bunul Dumnezeu să îi dea sănătate, putere, linişte şi pacea sufletească.
  #
  Guglielmo Maria Eugenio Rinaldini We are praying for His Majesty King Michael light of the Romanie and of the whole world. He spent His all life to give prosperity and reputation to His Country, also under the slavery of communism and abroad. The Majestic speech in Romanian Parliament …See more
  #
  Cristiana M-j Ne rugam cu credinta in suflet pentru Majestatea Sa, sa-i dea Dumnezeu multa sanatate, putere sa se recupereze si speranta. Dumnezeu sa-l vindece pe Regele nostru care a luptat pentru tara atat inainte, cat si in timpul comunismului; a fost mereu cu sufletul alaturi de supusii sai, de care l-a despartit un sistem bolnav, care persista din 1945. Majestatea Sa a reprezentat speranta strabunicilor, bunicilor si parintilor mei pe vremea comunismului si este in continuare Protectorul Romaniei care ii da speranta familiei mele intr-un viitor mai bun. Suntem cu gandul si spiritul alaturi de Majestatea Sa si ii dorim multa sanatate.
  #
  Ioji Gutu Dumnezeu sa aiba grija de Regele nostru
  Traiasca Regele.
  #
  Camelia Pop Cu multa iubire si speranta ne rugam pentru sanatatea MS Regelui Mihai.
  #
  Claudio Constantinescu sa ne plecam capul in fata regelui
  #
  Laura Dogaru Multa sanatate si recuperare usoara!
  #
  Georgeta Brasoveanu Îi urăm sănătate Majestății Sale !
  #
  Ingerul Pazitor dumnezeu sa aiba grija de el.
  #
  Militaru Mariana Multa sanatate ii uram Majestatii Sale!
  #
  Sieglinde Kovacs Dumnezeu sa-l ocroteasca pe Regele Mihai!
  #
  Nicolina Baltaretu Va urez MAJESTATEA VOASTRA , din toata inima multa sanatate si sa va refaceti bine.Am un respect deosebit pt. D-voastra si fam Regala,pt. ca tatal meu care a fost in cel de al 2-lea Raz. mondial, ne povestea in fiecare seara amintiri triste din razboi , dar si lucruri frumoase despre Majestatea sa .A fost decorat de Majestatea Sa cu Ordinul Muncii Clasa 1 ,si gradul 1 de fapte eroice in razboi . Amai avut un Permis de particitare la Dineul Regal , impreuna cu Majestatea Sa , de 2 ori pe an si 24 de foi de parcurs pe tren in toata tara.Din pacate Dumnezeu l-a chemat foarte devreme Sus la ceruri (51 ani avea ), dar mereu imi aduc aminte ce -mi spunea si cata stima si respect avea pt. fam Regala…Va uraz inca odata insanatosire grabnica si Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca …!!!!Cu multa stima si respect o pers. fidela din miile din tara ..!!!!
  #
  Viorel Calin Multa sanatate sa va dea Dumnezeu !ramineti in amintirea mea ceva deosebit dupa intilnirea de la Timisoara. Cu multa stima .
  #
  Ibolya Szalai Va urez sanatate multa!
  #
  Elena Huet Multă sănătate să vă ajute Dumnezeu să depășiți cu bine acest impas greu Cu mult respect !
  #
  Dorina Lexen Multa sanatate , Majestate !
  #
  Rusu Ioan Multa sanatate, Majestate!
  #
  Zahan Norica MULTA SANATATE DIN SUFLET
  #
  Alexandru Tiberiu Dekany Multa sanatate ,Majestate !
  #
  Andrei Oprea Vă doresc multă sănătate Majestate!
  #
  Petru Opris Bunul Dzeu sa va ocroteasca sufletul si sa va aline durerile
  #
  Irimie Ana MULTA,MULTA SANATATE ,MAJESTATE!
  #
  Rodica Citu multa sanatate majestatii sale eu ma mandresc ca sunt romanca
  #
  Gheorghe Costrus SAI-DEA-DUMNEZEU-SANATATE-SI-AINSANATOSIRE-GRABNICA-DACA-SE-MAI-POATE-CU-AJUTORUL-LUI-DUMNEZEU
  #
  Lili Luica Cu deosebit respect,va urez multa sanatate,putere sa depasiti aceasta grea incercare cu ajutorul bunului D-zeu!
  #
  Virginia Carmen Anghel Multă sănătate, Majestate , Dumnezeu să vă ocrotească!
  #
  Costin Vladescu Mult noroc si foarte multa sanatate majestatii sale Regele Mihai
  #
  Nina Nina Multa sanatate
  #
  Ragusitu Gabriel Multa sanatate si pace in suflet!
  #
  Elena Constantina Multă sănătate ,mă rog pentru dvs ,Majestate!
  #
  Rafila Falnita Multa sanatate Majestate!
  #
  Natalie Buna Multa sanatate si putere Majestatii Sale Regele Mihai l al Romaniei!
  #
  Adriana Mischie Doamne Dumnezeule Da-i Sanatate Regelui Nostru !
  #
  Marjo Cosma Multa sanatate Majestate!
  #
  Toader Toma Sănătate grabnică!
  #
  Victor Ticau DMNEZEU SA VA DEA SANATATE.
  #
  Eugenia Serban Bunul Dumnezeu sa-L ajute!
  #
  Elena-Vasile Crehul DUMNEZEU SA VA AJUTE !!! MAJESTATE SA AVETI SANATATE
  #
  Thor Nysveen Alteta! Maica Domnului si bunul Dumnezeu, sa va ajute!
  #
  Thor Nysveen Suntem alaturi de Casa Regala! Pt ca e singura care poate reda DEMNITATEA ROMANILOR! !
  #
  Mirela Moldoveanu Va dorim multa sanatate , Majestatea Voastra!
  #
  Corina Dobrica Dumnezeu sa va aiba in paza sa
  #
  Simon Sabin Sanatate majestate, Dumnezeu sa va aiba in paza, rar se nasc astfel de ROMANI !
  #
  Gherghescu Gabriel Multa sanatate!
  #
  Dani Onica Multa sanatate Majestatii Sale , Regelui românilor .Dumnezeu sa va ocroteasca !
  #
  Lena Elena Dumnezeu sa va binecuvanteze , multa sanatate.
  #
  Stoia Viorica MULTA SANATATE MAJESTATE !!!!!!!

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 42918329
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate