Daruri pentru familiile nevoiașe din Săvârșin

Miercuri, 23 decembrie 2020, Majestatea Sa Margareta a oferit, ca în fiecare an, daruri de Crăciun celor aflați în nevoie sau în suferință din Săvârșin.

Majestatea Sa a fost însoțită de Principesa Sofia, de primarul localității, dl. Ioan Vodicean și de membri ai Casei Majestății Sale.

Această tradiție datează din anii 1940, când Regina Elena și Regele Mihai petreceau sfârșitul de an la Săvârșin. Tradiția a fost continuată de Regele Mihai și de Regina Ana, în anii 2001-2014.

Evenimentele publice de la Săvârșin au fost organizate de Fundația Colecția Familiei Regale a României cu sprijinul generos al Băncii Transilvania, Electrolux, Studio Moderna, Profi România, Procter & Gamble, Resolute Asset Management Romania și Biroului Asigurătorilor de Autovehicule din România.

Fotografii realizate de Cristian Coposesc

2 comentarii

  1. Liliana Sora says:

    ”Crăciunul este cel mai adevărat Crăciun atunci când il sărbătorim dând lumina iubirii celor care au cea mai mare nevoie.” Toată stima şi consideraţia pentru Majestatea Sa Margareta şi pentru întreaga Familie Regală care, prin tot ceea ce face, oferă o şansă la o viaţă mai bună celor nevoiaşi.

  2. Diana Lucia Zotescu says:

    Familia Regala a Romaniei s-a aplecat mereu cu intelegere, bunatate, empatie si generozitate catre toti romanii, dar mai ales catre cei aflati la nevoie. Regii si Reginele noastre au facut acest lucu cu simplitatea si firescul recunoscut al oamenilor autentic generosi.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50387116
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate