Daruri, masa și bradul de Crăciun, 23 decembrie 2019

 

Luni, 23 decembrie 2019, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au oferit daruri în localitate, au încheiat pregătirea mesei și împodobirea bradului și au înmânat daruri de Crăciun angajaților de la Casa Majestății Sale și de la Ocolul Silvic Regal.

Ca în fiecare an, Majestatea Sa a mers în câteva gospodării din Săvârșin, pentru a oferi daruri de Crăciun celor aflați în nevoie sau în suferință. Această tradiție datează din anii 1940, când Regina Elena și Regele Mihai petreceau sfârșitul de an la Săvârșin. Tradiția a fost continuată de Regele Mihai și de Regina Ana, în anii 2001-2014.

În acest an, Majestatea Sa Margareta a fost însoțită de Principesa Sofia, de primarul localității, dl Ioan Vodicean, de membri ai Casei Majestății Sale și de reprezentanți ai unor companii.

Apoi, Custodele Coroanei a invitat jurnaliștii care au petrecut ziua la Săvârșin, alături de Familia Regală, să vadă bradul de Crăciun și masa împodobită pentru cina de Ajun.

După-amiază, Majestatea Sa și Principele Radu au oferit daruri de Crăciun angajaților de la castel și de la Ocolul Silvic Regal din Săvârșin. La întâlnire au luat parte primarul localității, dl Ioan Vodicean, și parohul bisericii ortodoxe, părintele Călin.

În gospodăriile din sat

Masa și bradul de Crăciun, în acest an

Daruri angajaților Castelului și Ocolului Silvic Regal

©Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale           ©Cristian Coposesc

 

1 comentariu

  1. LA MULTI ANI SI MULTUMESC PENTRU DARURIILE ANGAJATIILOR

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50974438
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate