Colindele dubașilor la Castelul Săvârșin 2019

Ca în fiecare an, în Ajunul Crăciunului, 24 decembrie, Majestatea Sa și Principele Radu, alături de Principesa Sofia, au primit dubașii din localitate și au ascultat colindele păstrate cu fidelitate generații de-a rândul.

La întâlnirea de la amiaza zilei de Ajun au luat parte dl Ioan Vodicean, primarul comunei, părintele Călin Mădăluță, preotul paroh, și mulți locuitori ai Săvârșinului și ai comunelor vecine.

©Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

2 comentarii

  1. Liliana Sora says:

    Datini, obiceiuri, tradiţii ” înseamnă educaţie, credinţă, cultură , civilizaţie…, şi responsabilitate pentru valorile pe care le avem şi le transmitem celor care ne vor urma.”
    Sărbători binecuvântate, cu linişte şi sănătate ! Crăciun fericit !

  2. ALEXANDRU - GRIGORE PISOSCHI says:

    URARILE DUBASILOR SI SUNELELE TOBELOR CA SI TOACA BISERICILOR ALUNGA SPIRITELE RELE ! FIE CA CEI CE NE VEGHEAZA DIN CERURI, APARTINATORI AI DINASTIEI ROMANE SA FACA BINECUVANTAREA TARII NOASTRE IN ASA FEL CA POPORUL SA PROSPERE SI SA FIE UNA DIN NATIUNILE VENERATE ALE EUROPEI, PRIN TOATE TRADITIILE NOASTRE ! DINASTIA ROMANA ESTE VESNICA PRECUM ROMANIA ! FIE CA ANII CE URMEAZA SA NE ADEVEREASCA DORINTELE ! TRAIASCA FAMILIA REGALA, CEA CARE REPREZINTA TRADITIILE ISTORICE ALE NATIUNII NOASTRE !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51241680
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate