Cupa Casei Regale la Tir cu Arcul, mai 2024

În perioada 24-26 mai 2024, a avut loc a patra ediție a Cupei Casei Regale la Tir cu Arcul, desfășurată la Predeal.

Duminică, 26 mai 2024, Alteța Sa Regală Principesa Sofia a participat la festivitatea de premiere a competiției. Principesa Sofia înmânat Cupa Casei Regale Clubului Sportiv Viitorul Belcești (Premiul I), Clubului Sportiv Municipal Deva (Premiul II) și Clubului Sportiv Municipal Iași (Premiul III).

Reprezentând un sport de mare tradiție în România, Federația Română de Tir cu Arcul funcționează încă din anul 2011 sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu.

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Tirul cu arcul este un sport foarte drag inimii mele, dragoste care se extinde si asupra Federatiei sportive de profil inca de pe vremea cand presedinte al Federatiei era dl. Aurelian Bacinschi din Radauti.

    M-au bucurat intotdeauna succesele arcasilor romani, modeste la inceput, apoi din ce in ce mai insemnate – inclusiv la competitii internationale, evolutie remarcabila ce rezulta atat din efortul de autodepasire al arcasilor si al Fedetratiei, cat si, in mare parte, impulsului moral dat sportivilor in urma acordarii de catre ASR Principele Radu, in 2011, a Inaltului Patronaj Regal, Inalt Patronaj care se acorda de catre un membru al Casei Regale doar in urma aprobarii unei solicitari primite din partea unei Federatii.

    Mult succes arcasilor nostri in toate competitiile viitoare !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51399390
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate