Crucea Roșie Română, al patrulea convoi umanitar în Ucraina

242 de tone de alimente și produse de primă necesitate, în valoare de aproximativ 350 000 de euro, colectate de Crucea Roșie Română de la populație și persoane juridice, au ajuns în localitatea Orlovka din regiunea Odessa, Ucraina, prin intermediul celui de-al patrulea convoi umanitar al organizației.

Ajutoarele umanitare au fost colectate de filialele de Cruce Roșie de la populația din județele Alba, Argeș, Brașov, București, Călărași, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Hunedoara, Prahova, Sibiu, Timiș, Tulcea și Vâlcea.

Efortul colectiv de donații realizat de către populație și companii s-a concretizat, până la această dată, prin trimiterea în Ucraina de către Crucea Roșie Română a 54 de tiruri cu ajutor umanitar, cu aproximativ 1 300 de tone de produse.

Crucea Roșie Română continuă să ajute prin toate mijloacele de care dispune pe cetățenii ucraineni aflați pe teritoriul României.

1 comentariu

  1. Liliana Sora says:

    „Crucea Roşie, nădejdea tuturor în timp de pace, ca şi în război, nu trebuie să piară. Cu toţii, de la mic la mare, să o sprijinim cu evlavie, cu însufleţire, cu desăvârşită dragoste“ spunea Regina Maria.
    Tot respectul pentru Familia Regală și pentru toți cei care consideră , și dovedesc prin fapte, că solidaritatea, ospitalitatea, ajutorul, sprijinul material și moral, dragostea și compasiunea sunt caracteristici care ne definesc ca oameni, ca români, ca neam și fără de care umanitatea nu ar supraviețui .

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 40149208
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate