Coroana Română sărbătorită la Banca Națională

Vineri, 11 mai 2018, Majestatea Sa Margareta și Familia Regală au fost invitații Băncii Naționale a României, cu ocazia lansării volumului “Susține cu a ta mână Coroana Română”, publicat de Editura Litera.

Guvernatorul Băncii Naționale a României, academicianul Mugur Isărescu, alături de Consiliul de Administrație al băncii, a invitat două sute de personalități din societatea civilă și din mediul diplomatic, pentru a participa la eveniment.

În sala mare a băncii, purtând numele lui Mitiță Constantinescu, au luat cuvântul guvernatorul Mugur Isărescu, Principele Radu, consilierul Cristian Păunescu, istoricul Nicolae Pepene și reprezentantul Editurii Litera, Mihaela Moroșanu.

În a doua parte a vizitei, Familia Regală a fost invitată la prânz, în prezența guvernatorului și a membrilor Consiliului de Administrație al Băncii Naționale a României.

Evenimentul a evocat secolul și jumătate de la fondarea dinastiei naționale, centenarul Marii Uniri și semnificația zilei de 10 Mai în istoria modernă a României.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și Principele Radu, autorii volumului lansat, au semnat autografe pentru invitații la eveniment.

Fotografii de Daniel Angelescu

5 comentarii

 1. Viorica M.

  Doamne ajuta!

 2. LA MULTI ANI REGALI!
  TRAIASCA REGINA!

 3. Angela Vasiliu

  Sustine cu a ta mana Coroana Romana. Nihil Sine Deo!

 4. Maria

  Superb! Felicitări pentru acest eveniment remarcabil.Prețuire !

 5. Mihaela Paraschiva

  Felicitari pentru toate evenimentele! Sper sa gasesc cartea in librarii.

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 24288050
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube           Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate