Colaborare cu Universitatea de Științe Agronomice și Universitatea de Arhitectură

Luni, 13 iulie 2020, la Palatul Elisabeta, în prezența Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei și a Alteței Sale Regale Principele Radu, a avut loc ceremonia semnării protocoalelor de colaborare între Asociația Casa Majestății Sale și Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, precum și Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”.

Cele două protocoale de colaborare au în vedere salvgardarea și păstrarea în condiții optime a reședințelor regale de patrimoniu, care au identitate și importanță europeană.

Cu această ocazie, au luat cuvântul domnul Ion Tucă, directorul executiv al Asociației Casa Majestății Sale, Prof. univ. dr. Sorin Cîmpeanu, rectorul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, precum și Prof. dr. arh Marian Moiceanu, rectorul Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”.

Au fost prezenți domnul Bogdan Gheorghiu, Ministrul Culturii, domnul Gigel Paraschiv, Secretar de Stat în Ministerul Educației, precum și reprezentanți ai mediului academic și ai societății civile.

Fotografii realizate de Daniel Angelescu

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Felicitari rectorilor celor doua universitati pentru cotributia lor – trecuta si viitoare – la intretinerea iin buna forma a patrimoniului Regal construit (palatele si castelele de importanta patrimoniala – dupa parerea mea toate au din plin aceasta importanta), precum si a patrimoniului cultivat – parcurile din jurul acestora.

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 33987727
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate