Centenarul Încoronării, Gara Alba Iulia

Sâmbătă, 15 octombrie 2022, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort, împreună cu Alteța Sa Regală Principesa Sofia, au sosit cu Trenul Regal în gara Alba Iulia pentru a aniversa Centenarului Încoronării Regelui Ferdinand și a Reginei Maria.

La sosirea Custodelui Coroanei cu Trenul Regal, pe peronul gării din Alba Iulia a avut loc o ceremonie militară. A fost prezentă Fanfara Centrului Cultural Augustin Bena și militari de la Inspectoratul de Jandarmi Cluj. Au fost intonate Imnul Național și Imnul Regal.

Pe sunetele Marșului Carol I și ale marșului Luarea Plevnei, Familia Regală a fost întâmpinată cu pâine și sare. Au urat Majestății Sale bun venit primarul municipiului Alba Iulia, dl Gabriel Pleșa, președintele Consiliului Județean, dl Ion Dumitrel, și prefectul Județului Alba, dl Nicolae Albu. Au fost prezenți voluntari ai Crucii Roșii, profesori și elevi, precum și mulți locuitori ai municipiului.

Histoires Royales

©Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

2 comentarii

  1. Ioana Bogdan says:

    “TARA ARE O REGINA” mesaj purtat de romani la Alba Iulia!
    A fost serbatoarea MS Reginei Margareta – demna urmasa a divinilor sai Bunici.
    Doamne ocroteste pe Regina si “intinde a Ta Mana pe TARA ROMANA”
    Doamne intareste Familia Regala cu Harul Tau!

  2. […] 15 octombrie 2022, la Alba Iulia, manifestări ample [desfășurate la Gară, Catedrala Încoronării și Sala Unirii], având în centrul lor pe membrii Casei Regale, […]

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51348247
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate