Cătălina Buzoianu, In Memoriam

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au aflat cu mare tristețe vestea trecerii la veșnicie a marii regizoare de teatru Cătălina Buzoianu.

Personalitate teatrală de calibru european, Cătălina Buzoianu a lăsat o urmă de neșters în ultima jumătate de secol a teatrului românesc. Ea a fost un exemplu de profesionalism, exigență, forță de expresie și, mai ales, originalitate. Regizoarea a fost un eminent profesor universitar, mentorul unor actori și regizori de prim rang ai României.

În luna iunie 2012, Cătălina Buzoianu a fost distinsă de Regele Mihai I cu Crucea Casei Regale a României.

Majestatea Sa și Alteța Sa Regală transmit condoleanțe familiei îndoliate.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

3 comentarii

 1. Liliana Sora

  Un gând pios şi lumină veşnică pentru cea care a fost şi va rămâne , pentru cei care au cunoscut – o , un om de valoare , un profesionist desăvârşit – regizor CĂTĂLINA BUZOIANU !
  Dumnezeu să o odihnescă în pace !

 2. Velica Panduru și Stefan Iordanescu

  Va multumim pentru frumoasele ganduri despre mama noastra. Intamplarea face ca acum cateva zile mama sa evoce cu multa emotie si bucurie tocmai acest moment solemn pentru ea si pentru noi toti, iar aceasta distinctie ea o considera cea mai draga din viata ei….Majestate si Alteta Voastra Regala! va multumim inca odata pentru pretuirea ce i-ati aratat-o si va asiguram de intregul nostru sprijin si devotament in tot ceea ce intreprindeti. Velica Panduru si Stefan Iordanescu.

 3. ALEXANDRU - GRIGORE PISOSCHI

  DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE PE MAREA REGIZOARE CATALINA BUZOIANU IAR AMINTIREA EI SA FIE UN EXEMPLU SI NEUITARE !

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28722635
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate