Cadouri de Crăciun la Palatul Elisabeta, 2022

Tradiția de a oferi cadouri de Crăciun angajaților Casei Majestății Sale își are rădăcinile în anul 1866, când Principele Suveran Carol I a oferit primele daruri personalului Casei Civile și Casei Militare. Ulterior, timp de aproape cinci decenii, Regele Carol I și Regina Elisabeta au răsplătit munca, onestitatea, ambiția și devotamentul de care angajații dădeau dovadă pe tot parcursul anului.

Tradiția a fost continuată de către Regele Ferdinand și Regina Maria, apoi de către Regele Carol al II-lea, Regina Elena, Regele Mihai și Regina Ana, chiar și în anii de exil.

https://twitter.com/FamiliaRegala/status/1604113910033891328?s=20&t=aKmkwdyc6SXIJDMS-gmAvw

Din momentul în care Familia Regală a revenit în România, ceremonia are loc la Palatul Elisabeta, în luna decembrie, urmând, ca ulterior, ea să se repete la Castelul Săvârșin, în prezența angajaților de la Castel și ai Ocolului Silvic Regal.

Anul acesta, în data de 13 decembrie, au primit cadouri angajații Asociației Casa Majestății Sale și cei ai Administrației Proprietăților Regale, precum și colaboratori apropiați ai Palatului Elisabeta. Ceremonia s-a desfășurat în Sufrageria Mare a Palatului. Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au mulțumit tuturor angajaților și colaboratorilor pentru realizările frumoase ale anului 2022 și le-au urat un an 2023 mai bun, cu pace, inspirație și liniște sufletească.

©Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

2 comentarii

 1. Liliana Sora says:

  ”Crăciunul, este dragostea în acțiune. De fiecare dată când iubim, de fiecare dată când dărium, este Crăciun.” Toată admirația pentru Familia Regală, care întotdeauana și-a exprimat recunoștința și aprecierea pentru lucrurile bine făcute, pentru rezultatele extraordinare obținute de angajații și colaboratorii Casei Majestății Sale. Felicitări !

 2. Majestate,
  Vä dorim Familiei Regale a Romäniei un Crăciun Fericit și un Anul Nou 2023 cu sănătate și pline de succese…..
  LA MULTI ANI – FROHE WEIHNACHTEN UND EIN GLÜCKLICHES NEUES JAHR 2023 von ganzem Herzen, MAJESTÄT
  Cu stimă si respect,
  Melzer D. din B.-W. -Deutschland- Germania

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50303601
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate