Burse pentru învățarea unei meserii

Fundația Principesa Margareta a României anunță selecția bursierilor în cadrul proiectului “O meserie pentru viitor”.  Tinerii cu studii nefinalizate, care doresc sa învețe o meserie și să își găsească un loc de muncă, se pot înscrie la cursuri de calificare de scurtă durată, gratuite, cu scopul de a obține un certificat profesional într-o meserie de actualitate.

Aceștia pot opta pentru cursuri precum: coafor stilist, cosmetician, technician masseur, coafor, ospătar, bucătar, optician, bijutier, mecanic auto, tinichigiu vopsitor auto, frizer, manichiurist – pedichiurist, stilist-protezist unghii, croitor, designer floral, electronist depanator aparate si echipamente pentru radio si TV. La finalul cursului, vor obține un certificat profesional acreditat.

Cursurile se vor desfășura în cadrul Colegiului UCECOM Spiru Haret. Programul “O meserie pentru viitor” este finanțat de Raiffeisen Leasing.

Cine poate aplica:
Tineri cu vârste cuprinse între 16 – 24 de ani, din București sau Ilfov.
Tineri cu un venit pe membru de familie mai mic de 1 000 lei.

Puteți afla mai multe detalii despre condițiile de înscriere aici.

6 comentarii

 1. Maria Zguma says:

  Dovada ca este o doama de calitate si o intereseaza copii de azi care sunt mai putin dotati si ca tara are nevoie si de meserias.

 2. Marilena Bucur says:

  Bine ca mai exista in aceasta tara cineva care sa intinda o mana de ajutor dezinteresat pentru tinerii care nu si-au finalizat din diferite motive studiile mai ales fara sa plateasca aceste cursuri.VA MULTUMIM ALTETA.

 3. Magda Teodorescu says:

  Este o inițiativă nemaipomenită! Dacă legile nu se mișcă, acești tineri care poate sunt dotați pentru practicarea unei anume meserii rămân fără nicio posibilitate. Așa nu se vor mai irosi vieți.

 4. Va rugam ca aceste cursuri sa fie si in Iasi in orasele cu posibilitati scazute,multumesc mult.

 5. Elena Victoria says:

  Frumos gest, aveti suflet, inima si dragoste ca si Printesa Inimilor, Daiana, a Marii Britaniei

 6. Tudor says:

  De ce aceste cursuri se fac numai pentru cei cu domiciliul in bucuresti sau ilfov? Cei din provincie de ce nu se pot inscrie la aceste cursuri?

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51398839
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate