Branduri centenare, recunoaștere onorifică la o sută de ani de la Marea Unire

Marți, 20 februarie 2018, Alteța Sa Regală Principele Radu a luat parte, în București, la Gala Superbrands România.

Intitulată simbolic “Brands Kingdom: 100 years and Centuries Ahead”,  în onoarea sărbătorii a o sută de ani de la Marea Unire, cea de-a opta ediție a galei a premiat 30 de branduri cu perfomanțe excepționale în anul 2017 din țara noastră, pe criterii precum calitate, integritate și încredere.

Cu această ocazie, în respect pentru aniversarea istorică a unui veac de la Marea Unire au fost celebrate, sub sloganul simbolic “100 years, Centuries Ahead”, branduri centenare puternice care au au făcut istorie, continuând să domine segmente de piață.

Astfel, Banca Națională a României, Borsec, Casa Capșa, CEC Bank, Pivnițele Rhein & CIE Azuga, Purcari, precum și Houbigant Romania au primit Diplome de Brand Centenar din partea Alteței Sale Regale Principele Radu.

A mai urcat pe podium doamna Mariana Gheorghe desemnată de către Superbrands Romania drept cea mai admirată personalitate în afaceri în 2017. De asemenea, s-a bucurat de recunoaștere onorifică echipa emisiunii “România, te iubesc!”, Știrile PROTV, pentru că de zece ani scrie istorie în televiziune.

Gala Superbrands s-a bucurat de participarea a aproximativ 180 de reprezentanți la vârf ai mediului de afaceri, membri ai Corpului Diplomatic, oameni de cultură, lideri de opinie din alte domenii, jurnaliști.

Organizaţia Superbrands operează în aproape o sută de ţări ale lumii, stimulând în mod proactiv, de peste 25 de ani, dezvoltarea pieţelor locale prin programe specializate de branding şi prin publicarea volumelor Superbrands care omagiază cultura reputațională a brandurilor, precum şi industria comunicării din fiecare ţară.

 

1 comentariu

  1. Gabriela Bucur says:

    RESPECT!!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50302814
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate