Agenda la Palatul Elisabeta, 1-7 aprilie 2024

Marți, 2 aprilie, Custodele Coroanei și Principele Radu au avut o întâlnire de lucru cu Secretariatul Regal, la care a fost prezent Șeful Casei MS, doamna Constanța Iorga.

În numele Custodelui Coroanei, ASR Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe Excelența Sa domnul Massimo Baggi, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Confederației Elvețiene la București.

Anul acesta vom sărbători centenarul vizitei de Stat a Regelui Ferdinand I și a Reginei Maria în Elveția. Vizita a avut loc în zilele de 4-9 mai 1924 și a cuprins întâlniri oficiale în capitala federală, Berna, și la Geneva, unde suveranii României Mari au vizitat Societatea Națiunilor, precursoarea Organizației Națiunilor Unite (fondată cu doar patru ani mai devreme, la 10 ianuarie 1920). La vizită a luat parte ministrul de Externe al Regatului României, I. G. Duca.

Voluntari, susținători și parteneri ai festivalului internațional de muzică EUROPAfest au fost invitați joi, 4 aprilie 2024, de către Alteța Sa Regală Principele Radu, în numele Majestății Sale Margareta Custodele Coroanei.

Vineri, 5 aprilie 2024, în numele Majestății Sale, Principele Radu a primit pe Excelența Sa domnul John Cornet d’Elzius, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Belgiei în România.

Tot vineri, Principele Radu s-a întâlnit cu Ministrul Educației, doamna Ligia Deca.

©Daniel Angelescu, Casa MS

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50899099
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate