A XII-a Gală Oameni pentru Oameni

În seara de miercuri, 18 noiembrie 2015, la Hotelul Intercontinental a avut loc a douăsprezecea ediție a Galei Oameni pentru Oameni. Alteța Sa Regală Principele Radu a fost invitat să înmâneze Premiul Special al Juriului domnului Alexandru Horaicu.

Gala a premiat donații însumând 18.17 milioane de euro, îndreptate spre acțiuni caritabile și cu caracter social. Gala a fost organizată de Asociația pentru Relații Comunitare, ARC, și Camera de Comerț Americană în România, AmCham România, care au premiat aseară, la Gala Oameni pentru Oameni, cele mai generoase și de impact inițiative din ultimul an.

Scopul Galei a fost, ca în fiecare an, să contribuie la solidaritatea socială care ne ajută să depășim mai ușor momente dificile. Premiind și vorbind public despre gesturile altruiste ale românilor creăm modele de comportament și normalizăm un gest atât de uman și de necesar pentru donația.

Câștigătorii și nominalizații Galei din acest an au schimbat viețile a mii de oameni: fie că au ajutat bolnavi incurabil să aibă o viață demnă, fie că le-au dat șansa unor copii din familii sărace să meargă la liceu și la facultate, fie că au susținut profesori din zone rurale sau profesori de științe să predea mai bine, cu resursele de care aveau nevoie, generozitatea lor și-a găsit implinirea în fapte făcute bine, care rezolvă cauze, nu simptome.

Sursa textului și a fotografiilor: https://www.facebook.com/Gala.Oameni.pentru.Oameni

3 comentarii

 1. Liliana Sora

  ” Să le fim recunoscători celor care ne oferă fericire; ei sunt acei grădinari fermecători care fac sufletele noastre să inflorească ” spunea Marcel Proust
  Tot respectul și considerația pentru acești oameni minunați, „ Oameni pentru Oameni “ , oameni cu suflet nobil, pentru care omenia este o virtute . Prezența Familiei Regale este de remarcat întotdeauna , acolo unde este vorba de bine și de frumos. Felicitări !

 2. Viorica M.

  Admiratie, sustinere si recunostinta!

 3. Simona Iosifescu

  Am fost adinc miscata de discursul si de prezenta Principelui Radu la aceasta Gala. Asa cum apa este mai puternica decit stinca, tot asa bunavointa este mai puternica decit cinismul de care a vorbit domnia sa.

Lasa un comentariu

© 2007-2019 © 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 24846638
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube           Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate