Custodele Coroanei a primit Ordinul Maica Domnului Rugătoarea

Luni, 5 decembrie 2022, la Palatul Patriarhal din Capitală, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a conferit Majestății Sale Custodele Coroanei și Alteței Sale Regale Principele Consort Ordinul Maica Domnului Rugătoarea, creat de Biserica Ortodoxă Română în acest an. Același ordin a fost conferit de Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Naționale Altețelor Lor Regale Principesa Sofia și Principesa Maria.

Majestatea Sa a oferit Prefericirii Sale în dar o fotografie înrămată reprezentând pe Regele Mihai și pe Custodele Coroanei. AGERPRES

2 comentarii

  1. Liliana Sora says:

    “Trebuie să crezi în ceva. În iubire, în Dumnezeu, în dreptate, în armonie.” De armonie, iubire și credință să aveţi parte mereu, Majestatea Voastră și întreaga Familie Regală ! Nihil sine Deo ! Toată stima și considerația pentru Preafericitul Părinte Patriarh Daniel care a conferit membrilor Familiei Regale, Ordinul Maica Domnului Rugătoarea, în semn de recunoștință, apreciere și prețuire pentru tot ceea ce face spre binele oamenilor și al țării !

  2. Diana Lucia Zotescu says:

    IPF Patriarh Daniiel este mereu tot mai aproape de ceea ce asteptam de la Preafericirea Sa. in raporturille Patriarhiei cu Familia Regala. Eu personal ii raman recunoscatoare pentru acest lucru.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50329408
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate