81 de trandafiri la Palatul Elisabeta

Aseară, la poarta Palatului Elisabeta au fost lăsați 81 de trandafiri, fiecare purtând un mesaj scris de mână, prins cu o fundă de tulpina florii. Mesajele sunt adresate Majestății Sale Margareta, iar unul dintre ele spune: “Nu sunteți singură”!

Expeditorii celor 81 de mesaje locuiesc în diferite orașe ale țării.

Majestatea Sa Margareta a primit cu multă emoție florile și mesajele și mulțumește tuturor celor care s-au gândit la un gest atât de frumos și de plin de sentimente înălțătoare!

29 comentarii

 1. Angelica Calugaru says:

  Niciodata nu veti fi singura, Majestate! Cu bune cu rele suntem ai dumneavoastra supusi si nu numai la nivel declarativ. Va sustinem in tot ceea ce doriti sa intreprindeti! Va multumim pentru faptul ca sunteti alaturi de noi!

 2. LUPOIU GHEORGHE says:

  LA MULTI ANI!!!! SA FITI SANATOSI SI PLINI DE NOROC, ALATURI DE CEI DRAGI.

 3. Mihaela says:

  Un gest foarte frumos si expresiv ! Va iubim!

 4. Dragos Ciolacu says:

  Suntem alaturi si in slujba Majestatii Voastre!

 5. Cristina Maria Ciuca says:

  Ce frumos gest!
  Asa este, nu sunteti singura!

 6. Diana Tocitu-Sinaia says:

  Majestatea Voastră,Vă asigurăm că NU SUNTEȚI DELOC SINGURĂ!!Chiar dacă nu ne vedeți, NOI SUNTEM AICI și vom face de strajă în jurul Majestății voastre!Iar iubirea pe care V-o purtăm va fi forța noastră de a ne proteja Regina și Coroana Română!!Și știm cu toții că IUBIREA poate muta și munții din loc!!!

 7. Nicu Ungureanu says:

  Toată stima și toată iubirea mea pentru FAMILIA REGALĂ A ROMÂNIEI !

  Trăiască Majestatea Sa REGINA MARGARETA !

 8. Răzvan Serediuc - Iași says:

  Majestatea Voastră, nu veți fi niciodată singură! Așa cum spune și Diana, NOI SUNTEM AICI! Suntem UNIȚI pentru Regină și pentru Țară!
  Suntem strajerii Majestății Voastre, iar iubirea pe care V-o purtăm va dărâma tot ce e șubred și ne va uni pe toți!

 9. olimpia popescu says:

  Suntem alaturi de Casa Regala si de Majestatea voastra, niciodata nu ati fost singuri, chiar si in clipele de restriste ale familiei ragale, cat si a noastra a poporului Roman, eram cu sufletul alaturi de voi. Respect si iubire!

 10. lesevschi eugenia says:

  Ma bucur din inima ca si mesajul meu a ajuns la Majestaea Voastra prin mainile talentate si suflete pline de iubire a prietenilor ce au ajuns ieri la Palat , nutrind la fel ca ei sentimente de loialitate, credinta, incredere si iubire pentru Regina noastra Margareta, un om deosebit , daruit tarii ca si iubitul nostru Regele Mihai I al Romaniei augustl Domniei Sale Tata. Nu imi doresc decat sa aveti multa sanatate, putere, sa ramaneti la Palat avand parte de dreptate din partea autoritatilor statului iar noi romanii sa reusim in lupta pentru restaurarea Monarhiei in Romania si sa va asezam pe Tronul Tarii! Asa sa ne ajute Dumnezeu! Cu dragoste si stima Majestate! NIHIL SINE DEO, NIHIL SINE REX!

 11. Un gest elegant. Suntem alaturi de “Floarea Noastra” si de la distanta. Va iubim Majestate ! cele mai alese ganduri !

 12. Gabriela Bucur says:

  RESPECT!!Romania ,traieste!

 13. LA MULTI ANI!!!! SA FITI SANATOSI SI PLINI DE NOROC, ALATURI DE CEI DRAGI.

  Da, nu sunteti singurä Majestate. Säntem cu gändul la voi, al voi toti membrii familiei regale a Romäniei….chiar si dacä träiesc in Germania….

  NIHIL SINE DEO ……………

 14. Ioana Rusu says:

  Mi-au dat lacrimile cand am citit aceste randuri! Minunat gest!As fi vrut sa particip si eu ! Traiasca Regina Margareta!

 15. Bratuva Ioana says:

  Majestate, nu sunteti Singura! Nu veti fi niciodata singura. Va vom fi alaturi mereu cu iubire si respect. Nihil sine Deo! Traiasca Monarhia!

 16. Pantea Alexandru Sorin says:

  Ati fost alaturi de poporul Majestatii Voastre in toti acesti ani grei si nu l-ati dezamagit. Locul Majestatii Voastre este in inimile noastre.

 17. Diana Lucia Zotescu says:

  Majestatea Voastra,

  M-am considerat intotdeauna un soldat care isi va pune mereu, si de acum incolo, energia si capacitatile in slujba Coroanei, cu sufletul si simtirea mereu alaturi de Familia Regala, de Majestatea Sa Regele si De Majestatea Voastra, mostenitoarea de drept a Coroanei si port-drapelul testamentului regal. Va asigur, Majestate, ca sunt foarte multi astfel de soldati credinciosi pe care sa Va sprijiniti la nevoie.

 18. Liliana Sora says:

  Mesaje şi flori, gânduri şi sentimente, susţinere şi încredere, speranţă şi credinţă în ceea ce a fost , este şi va fi Coroana pentru români – ”o reflectare a Statului, în continuitatea lui istorică, şi a Naţiunii, în devenirea ei,” cum spunea MS Regele Mihai .
  Respect, admiraţie şi preţuire pentru întreaga Familie Regală !
  Nimic fără Dumnezeu !

 19. Mesaje FB says:

  Simona Ghindea Cel care a făcut acest gest cred că a adunat din eter toate gândurile si sentimentele celor care simt așa, dar nu au găsit o cale să arate acest lucru! Într-adevăr, nu sunteți singură!
  #
  Alexandra Sima TOȚI cei ce am fost mesagerii iubirii românilor față de Majestatea Sa Regina, am avut drept far calauzitor exemplul admirabil de patriotism, demnitate, frumusețe spirituala, credință si dragoste al Majestatii Sale Regina Margareta a României!
  UNIȚI PENTRU REGINĂ ȘI ȚARĂ!
  Așa să ne ajute Dumnezeu!
  #
  Cristiana Niusu Calancea Indeed For Her Loyal and Regal Majesty The Queen Margaret..!!!
  #
  Klarika Budai Frumos si nobil .
  #
  Florin Petruț Înălțător !
  #
  Alexandra Sima Ce frumos si adevărat ai exprimat acea traire Florin ! Așa a fost ! Înălțător ! O binecuvantare pentru noi toți !
  #
  Florin Petruț A-i spune cuiva că nu e singur este expresia iubirii necondiționate ! Mesajele sunt emoționante.
  #
  Nicole Mihaela Foarte frumos !
  #
  Iuliana Lako Foarte frumos.
  #
  Marianadoina Fleseriu Un gest de profund atasament si respect pentru familia regala si monarhie. Un mod de exprimare inedit dar laudabil si apreciativ. Felicitari.
  #
  Letitia Costea In sfarsit, se exprima o dorinta pentru cineva si nu in contra ca si de obicei. Familia Regala a Romaniei merita trandafirii.
  #
  Andrei Iancu Felicitari doamnei Alexandra Sima pentru initiativa!☺
  #
  Elena Costache Frumos! Nu sunteti singura!
  #
  Bertl Berger Grande!
  #
  Alexandra Sima Majestatea Voastră, primind cu încântare mesajele noastre de iubire ne-a înmiit bucuria ! Când am primit mesajul Majestatii Voastre am început a ne scrie între noi, anuntandu-ne reciproc vestea. Toti eram cu ochii în lacrimi. Suntem atât de recunoscători bunului Dumnezeu că existați ! Mereu dreaptă, onestă, iubitoare, demnă, de o inegalabila frumusețe sufletească, Majestatea Voastră ne este astazi nu doar Suveran legitim ci și Părinte. Nu sunteți singură ! Suntem alături de Majestatea Voastră așa cum si Majestatea Voastră a fost și este mereu alături de noi. VĂ IUBIM !
  #
  Angela Andronache Frumos gest.
  #
  Diana Tocitu Majestate, sunteți iubită de către români din toate colțurile lumii!Mesajele nu sunt venite doar de la români din țară!Sunt și frați de-ai noștri care trăiesc în străinătate și au vrut să trimită un gând bun către Majestatea Voastră!Vă iubim și promitem să Vă fim alături și să Vă susținem cu toată inima și cu toată puterea!!!
  #
  Marioara Maria MINUNAT GEST ! PROFUND ŞI SEMNIFICATIV ACEST MOD DE EXPRIMARE A IUBIRII ACESTUI POPOR ! DUMNEZEU SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE PE TOŢI ! MAJESTATE, VĂ DORESC MULTĂ SĂNĂTATE ŞI MÂNGÂIEREA LUI DUMNEZEU SĂ SE REVERSE PESTE MAJESTATEA VOASTRĂ CA UN BALSAM VINDECĂTOR ! VĂ IUBESC ŞI NU ÎNCETEZ SĂ MĂ ROG PENTRU FAMILIA REGALĂ A ROMÂNIEI ! AMIN !
  #
  Marieta Smintina Foarte frumos !
  #
  Rodica Branescu Un gest Extraordinar de frumos!

 20. Alexandru says:

  Suntem alaturi de Regina noastra!

  Traiasca Regina!

 21. Mihail Miriam Georgette says:

  Meritati toata dragostea noastra, Majestatea Voastra. Nihil Sine Deo!

 22. Szidonia Kovacs says:

  Majestate Voastră! Mulțumim din tot suflet mesajul Majestătii Voastre! Am călătorit circa 30 de ore dus-întors Budapesta-București ca să fiu alături de voi, ca să scriu un mesaj. Mesajele care ați primit a fost trimise și în străinătate. Suntem ca niște stejari lânga Familia Regala, fără asociații, fără fundații. Suntem oameni uniți pentru Majestatea Sa Margareta, pentru Familia Regală și pentru țară. Mă bucur că duminică am simțit că nu avem ziduri construite de comuniști între noi și Familia Regală, din suflet am fost împreună. Când am primit mesajul, am văzut florile, eram cu ochii în lacrimi. Cum am scris nu sunteți singură… Suntem alături de Majestatea Voastră fără hotare! Mă bucur că am făcut un pas să fiim mai aproape inima Majestății Voastre! Pentru mine Drumul asta foarte lung a fost Drumul trandafirilor. VĂ IUBIM!

  29.01.2018, Budapesta

 23. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE says:

  LA MULTI ANI CU STRALUCIRE !

 24. Cristian Sandu says:

  Suntem profund onorati de aprecierea pe care Majestatea Voastra a dat-o gestului nostru! Vom lupta pentru ca Majestatea Voastra sa devina Suveana Constitutionala a Romaniei!

 25. Ioana Bogdan Cataniciu says:

  Soarta României stă în mâinile cetățenilor care o alcătuiesc, dacă vor fi iubitori de Coroană, uniți în conștiință și acțiune lângă Regina Margareta ca să fie membrii de bază ai Uniunii Europene și ai aliantei NATO pentru a-si crea mult prea intarziata prosperitate în demnitate și cu respectul identității!

 26. Mihai Maria says:

  MAJESTATEA VOASTRĂ, NU MĂ NUMĂR PRINTRE NOROCOȘI CARE AU PUTUT SĂ VĂ OMAGIEZE CU TRANDAFIRI ALBI SIMBOLUL PURETI,DAR VĂ IUBESC, CHIAR DACĂ NU AM PUTUT SĂ VĂ CUNOSC! TOT CE AM CITIT DESPRE ALTETA VOASTRĂ MA IMPRESIONAT! SÎNTEȚI ȘI VEȚI RĂMÎNE PENTRU MINE FICA ȘI DEMNA URMASE A MULT IUBITULUI NOSTRU REGE MIHAI I DE ROMÂNIA! SĂ NE TRĂIȚI REGINA NOASTRĂ, ȘI SĂ NU UITAȚI CĂ SÎNTEM ALĂTURI DE ALTETA VOASTRĂ ACUM ȘI ÎN VECI VECILOR DEA LUNGUL TIMPULUI!

 27. Anna Maria says:

  Gest foarte frumos! Respect!!!

 28. Camelia Pop says:

  MS Custodele Coroanei Margareta ne-a aratat mereu credinta si loialitate, este randul nostru sa facem la fel. Sa-i fim alaturi si sa actionam pentru revenirea la normalitate! Coroana Romaniei nu apartine trecutului ci prezentului continuu al acestei tari. Abia atunci iubirea noastra fata de Ms Regele Mihai se va fi implinit.
  Asa sa ne ajute Dumnrzeu!
  Traiasca Romania Regala!

 29. Nu sunteti singura, Majestate!!Asa sa ne ajute Dumnezeu si Maica Domnului!!Dumnezeu sa ne binecuvanteze Regina si Tara !!!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50974518
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate