40 milioane de accesări ale “României Regale”

Jurnalul online “România Regală” a atins zilele trecute cifra de 40 milioane de accesări. El a fost creat în anul 2007 de către Gabi Dumitru și compania sa, “Anagrama”, care continuă să îl administreze.

Actualmente, website-ul “România Regală” este administrat de ofițerul de protocol Andrei Șerban și supervizat de cancelarul Casei Majestății Sale, Traian Sârcă. Aduce contribuții periodice la jurnalul online avocatul dr. Ioan Luca Vlad. Fotografiile sunt semnate, de obicei, de Daniel Angelescu și Cristian Coposesc.

Postările zilnice descriu angajamentele publice pe care le are Familia Regală în București, în orașe și comune sau sate din România și Republica Moldova, precum și în 8-12 țări străine pe an.

În afară de acest website (România Regală), Asociația Casa Majestății Sale are o pagină web, Casa Majestății Sale, care cuprinde capitole despre toate generațiile regale, despre departamentele care compun Casa Majestății Sale, despre proiectele și evenimentelor fixe din calendarul anual al Familiei Regale, despre Ordine și Decorații, despre Normele Fundamentale ale Casei Regale și multe altele.

Bogata agendă publică a Familiei Regale este posibilă datorită angajaților Asociației Casa Majestății Sale, care sunt aproape toți tineri, deși nu foarte numeroși. Ei ocupă posturi în departamentele Administrație, Secretariat Regal, Ospitalitate, Protocol, Furnizori Regali, Patronaje și Nume Regale, precum și în Cancelaria Ordinelor și Decorațiilor Regale.

Vă mulțumim dumneavoastră, cititorilor acestor pagini! Performanța celor 40 de milioane de accesări vă aparține.

2 comentarii

 1. Mä bucurä foarte mult si vä doresc mult succes si felicitäri de bine si sänätate, pentru un viitor strälucit si frumos…..

  NIHIL SINE DEO – Nimic färä bunul Dumnezeu – Nichts ohne Gott

  HERZLICHE GLÜCKWÜNSCHE AUS DEUTSCHLAND, GERMANIA

  DEM KÖNIGSHAUS VON RUMÄNIEN

 2. Majestatea Voastră, Altețele Voastre Regale,

  Ca inginer IT, sunt FERICIT că proiectele Familiei Regale a României capătă o din ce în ce mai mare audiență la publicul Român și străin, lucru reflectat în creșterea vizibilității site-urilor oficiale.

  Nu pot decât să mulțumesc Majestății Voastre, Altețelor Voastre Regale și domnilor Șerban și Sârcă pentru MINUNATA comunicare publică pe care o faceți: site-urile Familiei Regale sunt un exemplu de frumusețe și echilibru, o oază de normalitate în mediul nostru online mult prea încărcat și plin de o publicitate agresivă.

  Nu este niciun secret că din ce în ce mai mulți Români își doresc, cât mai curând, restaurarea Monarhiei constituționale în România, pe baza unei variante ușor modernizate a Constituției noastre legitime din 1923 – cea pe care M.S. Regele Mihai a apărat-o până la sfârșitul existenței sale pământești. Creșterea interesului public pentru site-urile Familiei Regale reflectă acest lucru, iar comunitatea monarhiștilor Români înregistrează și ea această creștere, pe site-uri ca https://www.monarhie.ro , https://www.anrm.ro, https://regalist.ro , https://monarhiasalveazaromania.wordpress.com sau https://tineretanrm.wordpress.com/

  În ceea ce mă privește, încerc să contribui la creșterea acestei vizibilități, prin indexarea periodică (lunară) a conținutului de informație oferit cu motorul de căutare distribuit YaCy (https://yacy.net). Acesta este un instrument neconvențional, dar capabil să ofere audiență site-ului către zone ale mediului online pe care motoarele de căutare populare, ca Google Search sau Yahoo Search, le ignoră.

  Din păcate, adresele Web provenind din site-ul „romaniaregala.ro” sunt blocate, de ceva timp, de rețeaua Facebook: ele nu pot fi incluse în nicio postare făcută acolo. Acest lucru limitează MULT creșterea audienței în rândul publicului român de toate vârstele.

  O altă cale foarte importantă pentru creșterea audienței site-ului ar putea fi utilizarea unei teme WordPress care să facă site-ul „romaniaregala.ro” lizibil pe DISPOZITIVE MOBILE, ca telefoane inteligente sau tablete: în prezent, el este foarte greu vizitabil de pe acest fel de dispozitive. Accesibilitatea pentru mobil este importantă, știut fiind că majoritatea utilizatorilor vizitează site-urile Web de pe astfel de dispozitive mobile, din locuri variate ca autobuzul, terasa dotată cu access Wi-Fi, biblioteca sau chiar sala de clasă de la școală.

  Îndrăznesc să sugerez că o soluție pentru ridicarea celor două limitări menționate mai sus merită discutată cu departamentul tehnic care se ocupă cu găzduirea Web a site-ului. Dacă experiența mea profesională ar putea fi utilă într-un astfel de proiect de îmbunătățire, aș fi fericit să pot contribui personal.

  Vă mulțumesc, încă o dată, pentru minunata sursă de informație corectă, deschisă și liberă, pe care ne-o oferiți!

  Trăiască Regina!

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 40811872
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate