10 milioane de vizitatori unici pe acest website

Anul jubiliar 2016, în care se aniversează o sută cincizeci de ani de la fondarea Casei Regale a României și promulgarea Constituției României din 1866, are încă un motiv de sărbătoare: înregistrarea a zece milioane de vizitatori unici pe acest website.

“România Regală”, jurnalul online administrat de Casa Majestății Sale Regelui, a atins astăzi, 14 septembrie 2016, cifra de zece milioane de vizitatori unici (aceeași persoană, care accesează website-ul de la același IP, este înregistrată o singură dată).

Website-ul a fost creat în anul 2007 de către Gabi Dumitru și compania sa, “Anagrama”. Astăzi, “Anagrama” continuă să administreze jurnalul online prin Gabi Dumitru și Sebastian Stoichiță.

Actualmente, “România Regală” este redactat și adus la zi de Traian Sârcă, ofițer de presă și cancelar al Casei Majestății Sale. Aduc contribuții periodice la jurnalul online Ioan Luca Vlad și Sandra Gătejeanu. Fotografii website-ului sunt Daniel Angelescu și Cristian Coposesc.

Postările zilnice descriu angajamentele publice pe care le are Familia Regală în București, în comunitățile locale din România și Republica Moldova, precum și în circa 12 țări străine pe an. Această performanță este posibilă datorită angajaților Casei Majestății Sale Regelui, care sunt tineri și nu foarte numeroși. Ei ocupă posturi în Departamentele Administrație, Secretariat Regal, Ospitalitate, Protocol, Furnizori Regali, Patronaje și Nume Regale, precum și în Cancelaria Ordinelor și Decorațiilor Regale.

Casa Majestății Sale felicită cititorii acestor pagini! Performanța de astăzi le aparține.

13 comentarii

 1. DORINA DAMMERS says:

  Felicitäri Casei Regale si mult succes. Cu Stimä si Respect .

 2. Radulescu Dan says:

  Multi inainte si mai multi pentru o Romanie Regala !!! TRAIASCA REGELE !!! TRAIASCA FAMILIA REGALA !!! TRAIASCA MONARHIA IN ROMANIA !!!

 3. Iovanescu constanța says:

  La multi ani!Cinste si respect Casei Regale !

 4. Toate cele bune ! Dorim cat mai curand inca 10 000 000, speram!!! Romania merita ceva mai bine in viata natiunii !!!Si asta numai Monarhia Moderna Functionala Constitutionala este cea care poate sa transforme viata si mentalitatea natiunii,in bine,adica respect ca ceva normal intre oameni,demnitate,respect pt istorie,cultura,traditie,sanatate,invatamant,stiinta,sport,relatii inter umane si viata sociala si social-economica Totul sub semnul Democratiei cu respectarea cu strictete al legilor!!Asa sa ne ajute Dumnezeu!!Toate cele bune!!!

 5. Emilian T.Vandenboer says:

  Traiasca Regatul Romaniei !
  Traiasca MS Regina Margareta a Regatului Romaniei!
  Fie ca Romania sa se transforme cat mai curand asa cum arata acest web in toata splendoarea lui !
  Cu adanc respect fata de Casa Regala de Romania !
  Emilian T.Vandenboer

 6. Cristian Sandu says:

  Calde și respectuoase felicitări Familiei Regale si colaboratori Casei Majestății Sale Regelui!

 7. Mariana Berinde says:

  Adanc respect si veneratie pentru intreaga istorie a Familiei Regale a ROMANIEI.La multi ani!

 8. Pantea Alexandru-Sorin says:

  Pentru mine accesarea zilnica a acestui site a ajuns mult mai importanta decat accesarea site-urilor televiziunilor de stiri sau editiilor on-line ale putinelor ziare inca existente pe piata din Romania. Atata timp cat vad pe oricare dintre membrii Casei Regale a Romaniei in desfasurarea actiunilor acesteia in Tara sau in afara granitelor nu numai ca ma simt mandru ca sunt Roman dar am certitudinea ca mai exista speranta pentru noi.

 9. Liliana Sora says:

  Pentru că Familia Regală este iubitoare de frumos ” …simbolul binelui moral ,” pentru care ” frumuseţea este strălucirea adevărului şi mireasma bunătăţii ” , pentru că este un adevărat model al demnităţii, cinstei, onestităţii, discreţiei, generozităţii , etc. este respectată, credibilă, apreciată, preţuită şi iubită .
  Trăiască Regele !
  Dumnezeu să binecuvânteze Familia şi Casa Regală a României !

 10. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE says:

  ADMIRATIE, RESPECT SI URARI DE LA MULTI ANI JURNALULUI ONLINE AL CASEI MAJESTATII SALE, CU CATI MAI MULTI CITITORI SI SCHIMBURI DE MESAJE !

 11. Diaca Alina Annelise says:

  Cu profund respect pentru tot ceea ce reprezentati si infaptuiti pentru acest popor, in special pentru oamenii in varsta neajutorati si copiii supradotati, va urez La multi ani!!! si succes in continuare.

 12. Multi inainte si mai multi pentru o Romanie Regala !!! TRAIASCA REGELE !!! TRAIASCA FAMILIA REGALA !!! TRAIASCA MONARHIA IN ROMANIA !!!

 13. Mihail G.Miriam says:

  Viata eterna Coroanei de Otel a Romaniei!

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 36960328
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate