Carol al II-lea – un rege român sub povara epocii sale

Editura Curtea Vechea aduce în librării o nouă carte adresată copiilor, din colecția Cărți Regale: Carol al II-lea – un rege român sub povara epocii sale scrisă de Adrian Cioroianu și Eduard Matei și ilustrată de Yanna Zosmer.

Această carte, care se adresează în primul rând celor care încep să se inițieze în tainele istoriei naționale, spune povestea unui prinț sclipitor, de la care s-au așteptat atâtea, și a unui Rege care a reușit, atât cât i-a stat în putință, să se ridice la înălțimea acelor așteptări.

Printre Cărțile Copilăriei, o colecție recomandată de Familia Regală a României, au mai apărut Carol I – primul și cel mai mare rege al Românilor, Elena a României – Regina-mamă, regina suferinței și a speranței, Margareta a României – o principesă în serviciul țării regăsite și Maria a României – regina care a iubit viața și patria.

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu

    Cele mai fragede vlastare de romani trebuie sa cunoasca, inca de pe acum, istoria adevarata a tarii, indisolubil legata de vietile Regilor si Reginelor noastre. O carte necesara, pe care copiii o vor citi-o cu mult interes.

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 26616447
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate