Revista Cariere, număr dedicat Reginei Maria

Numărul lunii mai 2019 al revistei Cariere – Jurnal de leadership și-a dedicat coperta Reginei Maria a României și include un amplu articol consacrat modelului de lider pe care regina României Mari l-a reprezentat în timpul vieții și îl inspiră societății românești de astăzi.

2 comentarii

  1. Ionela Stanescu

    Un model care fascineaza in fiecare zi!Inca o publicatie romaneasca care va face parte din colectia dedicata celei mai iubite femei!

  2. Liliana Sora

    Onoarea şi demnitatea, înţelepciunea şi responsabilitatea, înţelegerea şi respectul, rafinamentul şi autenticitatea, eleganţa şi originalitatea … Reginei Maria, au făcut ca aceasta să fie prima suverană care a apărut şi pe coperta altor reviste de talie internaţională .
    ,,Om mare nu poate fi decât acela care, pe lângă puterea de creaţie, mai are şi destulă omenie, pentru ca viaţa lui să rămână de pildă urmaşilor.”
    Respect , admiraţie şi preţuire pentru Familia Regală a României pentru ceea ce a fost , este şi va rămâne pentru noi şi pentru lumea întreagă – un nume, un model, care ne marchează existenţa într- un mod util, benefic şi frumos !

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28723449
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate