Scrisoarea unui licean

Majestatea Sa Margareta a primit, cu ocazia zilei de naștere, această scrisoare de la David Ioniță, elev la Colegiul Național Iulia Hasdeu din București. Cu acceptul expeditorului scrisorii, vă împărtășim frumosul ei conținut.

8 comentarii

 1. FLOREA C. Magdalena says:

  ADOR MONARHIA CU DUMNEZEU INAINTE !!!

 2. Mesaje FB says:

  Anca Sdan Mai exista speranta!
  #
  Elena Costache Frumos corect si Doamne ajuta!
  #
  Maria Ioja Foarte frumos din partea unui tânăr licean . Cred că sunt români care subscriu . Eu am cunoscut în Bucureşti o doamnă care mi-a povestit în 1995 că a avut în adolescenţă pe când regele Mihai era pe tronul României înainte să abdice un plic pe care trebuia să-l aducă la cunoştinţă regelui .Aceasta n-a reuşit că au arestat-o comuniştii şi a ieşit din închisoare aproape sau după Revoluţie .Cred că plicul conţinea ceva important de vreme ce a stat aproape o viaţă închisă .Acum nu mai trăieşte dar am rămas indignată de pedepsele comuniste .
  #
  Alexandru Adrian Cât de frumos! Cred că nu putea fi exprimat mai bine ceea ce, cu siguranță, simt mulți alți români.
  #
  Valeria Lămureanu Respect si admiratie pentru Casa Regala!
  #
  Florin Loga Sa ai parte de multa sanatate si fericire tinere ,, licean monarhist ” . Pacat ca asa cum esti tu , nu sunt prea multi romani !! .
  #
  Klarika Budai F frumos !
  #
  Costy Florea Da, asa
  #
  Nicoleta Alesteu Subscriu acestei scrisori și îmi doresc din inimă ca măcar noi, cei născuți la Revoluție sau după, să fim generația care aduce schimbarea. Să fim generația care reînnoadă istoria acolo de unde a fost furată și falsificată.
  Respect tânărului licean pentru aceste rânduri așternute și mă bucură faptul că din ce în ce mai multe persoane rezonează cu aceste gânduri. Majestatea Voastră nu este singură!

 3. Cristian Andrei Badea says:

  Impresionant!

  Nihil Sine Deo!

 4. Paraschiva Mihaela Pitesti says:

  Admiratie pentru acest tanar. Sunt pentru Monarhie!

 5. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE says:

  ADMIRATIE PENTRU TANARUL DAVID IONITA ! AM FOST DEOSEBIT DE IMPRESIONAT DE SUPERBA SCRISOARE CARE REFLECTA CU SINCERITATE SI DEVOTAMENT SENTIMENTELE SALE SI ALE MULTOR ROMANI CONSTIENTI DE DESTINUL PE CARE IL MERITAM !
  FIE CA VOINTA ROMANILOR SI CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU SA SE PETREACA IN MAREA CATEDRALA ACTUL DE SACRALITATE PRIN INCORONAREA CU COROANA DE OTEL A ROMANIEI MARI A MAJESTATII SALE, REGINA NOASTRA, MARGARETA I !

 6. Profira Alupei says:

  FOARTE FRUMOS !!!

 7. Cristina Ionescu says:

  Slava Domnului ca mai exista oameni tineri si valorosi, care vad profund adevarul si il fac public asa de frumos. Din toata inima doresc multa sanatate si fericire , alaturi de Familie Majestatii Sale Margareta cu prilejul aniversarii zilei de nastere! LA MULTI ANI!

 8. Ioana Rusu says:

  Emotionant! Traiasca Regina Margareta a Romaniei!

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 36156867
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate