Anca Harasim: Lumina Reginei Ana continuă să ne călăuzească printre vremi

Majestatea Voastră,

Astăzi comemorăm șapte ani de la trecerea la cele veșnice a Reginei Ana, astfel că sunt emoționată să scriu această scrisoare de caldă rememorare. Astăzi, din inima mea se revarsă recunoștința că am avut privilegiul de a întâlni o asemenea femeie extraordinară. Amintirea Reginei Ana rămâne sclipitoare în mintea mea și mă simt cu adevărat onorată să o fi cunoscut. Mărețul său spirit era atât de unic, atingând sufletele tuturor celor care au avut plăcerea de a fi în prezența sa.

Franchețea și simplitatea reginei erau o gură de aer proaspăt, într-o lume adesea îngreunată în complexități. Avea un fel de a „tranșa” zgomotul și de a ajunge la miezul problemelor, cu grație și eleganță. Atitudinea sa directă nu era doar revigorantă, ci stătea, de asemenea, drept mărturie a personalității sale autentice.

Umorul ei aducea o neasemuită bucurie. Ce plăcere era să fii martorul inteligenței și șarmului ei în acțiune! Râsul îi era contagios, iar abilitatea de a găsi echilibru chiar și în cele mai dificile momente era cu adevărat remarcabilă. Avea un talent de a aduce zâmbetul pe chipurile celor din jur, luminându-le ziua cu spiritul său ludic.

Și să nu uităm remarcabila sa bucurie de viață! Regina Ana îmbrățișa viața cu atâta entuziasm și energie, amintindu-ne tuturor să ne bucurăm de orice moment și să trăim viața pe deplin, indiferent de circumstanțe! Determinarea ei, răbdarea și tenacitatea ei au servit drept stâlp de nezdruncinat pentru Regele Mihai și pentru România, lăsând în urmă o influență durabilă și constantă în viețile a nenumărați oameni.

Într-adevăr, ce mare Femeie era! Puterea sa, grația sa și dedicarea nestăvilită pentru familie și pentru țara adoptivă sunt calități ce trebuie admirate și prețuite. Amintirea ei va fi pe veci întipărită în analele istoriei, iar influența sa va continua să modeleze viețile generațiilor viitoare.

Cu această ocazie comemorativă, transmit cele mai profunde condoleanțe și calde urări Majestății Voastre și familiei! Fie ca avuția de iubire și inspirație lăsate în urmă de Regina Ana să vă ofere alinare. Regina a fost un exemplu strălucit de noblețe și compasiune, iar lumina sa continuă să ne călăuzească în cele mai întunecate dintre vremi.

Cu cele mai alese omagii și admirație,

Anca Harasim

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50972949
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate