Revista HOLA (Spania), 15 decembrie 2021

© HOLA Magazine Spain

HOLA (Spania), 15 decembrie 2021 – Casele Regale încep deja să trimită felicitările cu urări de Crăciun. Regele Abdullah și Regina Rania ai Iordaniei și-au prezentat felicitarea de Crăciun care, ca în fiecare an, este foarte atent realizată. În centrul imaginii apar suveranul și soția sa. Regina Iordaniei, una dintre cele mai elegante femei din lume, și-a etalat încă o dată eleganța, cu o rochie lungă, prinsă cu o centură lată. Regii hașemiți au pozat alături de cei patru copii ai lor, ieșind în evidență cel mai mic, prințul Hashem, care acum are 16 ani. Îmbrăcat cu o cămașă albastru deschis, micuțul de la Palat este deja mai înalt decât părinții săi și, în curând, îl va ajunge din urmă pe fratele său mai mare, Prințul Moștenitor Hussein. Prințesele Iman, 25 de ani, și Salma, 21 de ani, care au moștenit frumusețea mamei lor, poartă rochii asemănătoare cu cele ale reginei: ample în partea de sus, ajustate cu câte o centură. De asemenea, cele două prințese poartă părul revărsat în bucle. Prințul Hussein, în vârstă de 27 de ani, cu barba sa tipică, apare în pantaloni și cămașă bleumarin. Regina a fost implicată în procesul de realizare a acestei felicitări, care va fi pusă într-un plic cu diferite modele de broderii tradiționale. Pe parcursul ultimelor luni, un grup de artizani au realizat copertele acestei cărți poștale.

Printre primii care și-au prezentat felicitările pentru cele mai iubite zile ale anului au fost Ducele și Ducesa de Cambridge. Prințul William, soția sa și cei trei copii ai lor au ales o imagine inedită și diferită a sărbătorilor lor în familie, pentru urările de Crăciun. „Suntem încântați să împărtășim o nouă imagine a familiei pe felicitarea de Crăciun de anul acesta”, au postat ei alături de imagine. În loc să pozeze la Palatul Kensington sau la casa lor din Anmer Hall, Norfolk, ducii au optat pentru un suvenir dintr-o călătorie privată în Iordania, de la începutul acestui an. În imagine apar toți așezați în interiorul canionului de la Petra, scena multor filme de aventură. Iordania este o țară pentru care ducesa de Cambridge are o afecțiune deosebită, după ce a trăit acolo în copilărie aproape trei ani. Tatăl său lucra pentru British Airways când a fost detașat la Amman, în 1984. În ținuturile iordaniene, a avut ocazia să învețe araba, precum și să creeze o mare legătură cu Orientul Mijlociu. Prințul William a amintit de nostalgia soției sale pentru aceste ținuturi, în timpul unei vizite oficiale din 2018. La acea vreme, Kate se afla în concediu de maternitate, după ce născuse cel de-al treilea copil, pe prințul Louis, și a regretat că nu a putut să-și însoțească soțul.

Prințul Charles și Ducesa de Cornwall au fost și ei printre primii care au trimis felicitările de Crăciun, neuitând de pandemie, deoarece în imagine fiul Elisabetei a II-a apare punându-i masca soției sale. „Începe numărătoarea inversă până la Crăciun”, au scris ei alături de imaginea surprinsă în timpul curselor de cai de la Ascot, în iunie, de fotograful expert în regalitate, Samir Hussein.

Margareta a României și soțul ei, Principele Radu, au trimis o felicitare de Crăciun care include semnăturile lor. Imaginea denotă marea armonie existentă în acest cuplu, care apare în haine de gală. Ea, cu o bluză brodată și o fustă amplă, iar el, într-un costum închis la culoare. Margareta și Radu de România s-au căsătorit pe 21 septembrie 1996 și din mai 2001 locuiesc la Palatul Elisabeta din București. Margareta a României este licențiată în sociologie, științe politice și drept internațional la Universitatea din Edinburgh (Scoția).

Autor: Beatriz Castrillo

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51398892
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate